ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
web::strategija
 

Web Strategija 15 - Gdje mi je ROI?

 
Web Strategija 15 - Gdje mi je ROI?
 
Mjeriti ROI na digitalnim kanalima, a posebice na društvenim mrežama, često je izazov i za najiskusnije marketinške stručnjake. Egzaktna formula koja se može primijeniti na sve brendove ne postoji. Kako onda možemo mjeriti like, retweet, share, fan engagement? Kako možemo znati da su aktivnosti branda na digitalnim kanalima zaista utjecale na veću konverziju fanova u potrošače, snažniju vjernost brandu te zadovoljstvo potrošača? Načini postoje i daju mjerljive rezultate ! Odgovor na pitanje kako mjeriti ROI (povrat investicije) na internetu, i kako ga povećati, dobit ćete na velikoj konferenciji Web::Strategija 15 - Gdje mi je ROI ? 15. i 16. studenog 2012. u zagrebačkom Hypo Centru.

`Na Web::Strategiji 15 pokazat ćemo kako regionalni brendovi mjere ROI - kako ga definiraju u svojim strateškim planovima, kako taktički provode aktivnosti na digitalnim kanalima te kako mjere uspješnost.`, istaknula je predsjednica programskog odbora konferencije Aleksandra Đermanović (agencija Mediacor), te time najavila Web::Strategiju 15.

2. i 3. dan konferencije (16.11. i 17.11.) organizatori su pripremili tri edukacije u VMD poslovnom centru. Stručnjaci novih tehnologija održat će sljedeće seminare i radionice: seminar `E-mail marketing u turizmu` predavača Simona Megliča - kako iskoristiti potencijal e-mail marketinga za bolje rezultate u turizmu, zatim seminar Online Marketing ROI u turizmu redavača Nikole Jellačića - kako povećati ROI u turizmu te radionicu `Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa` predavača Damira Podhorskog - kako iskoristiti podatke iz Google Analyticsa za povećanje konverzija i ROI-a .

Registrirajte se za konferenciju te edukacije 2. i 3. dana već danas!Dokažite da ste najbolji!

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012 su u tijeku!

Na Web::Strategiji 15 dodijelit će se nagrada za stvaralački i izvedbeni dojam marketinške online kampanje, pod nazivom Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012. U ovoj kategoriji Zlatna nagrada Web::Strategije dodjeljuje se izvođačima za određenu kampanju.

Ovogodišnje prijave za nominacije u kategoriji Web marketing kampanja 2012 traju do 22. listopada 2012. do 14 sati, a prijaviti se možete putem online obrasca, nakon čega Vaša prijava ide na provjeru u ruke odbora, iza koje slijedi obavijest o primanju u krug nominiranih.

Prijaviti se može rad ostvaren od 11/2011. do danas od bilo koje fizičke ili pravne osobe u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, ..).Tko stoji iza Web::Strategije 15?

Ovojesenska Web::Strategija 15 ne bi uspjela bez podrške srebrnih sponzora: tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn, studija za razvoj web stranica - LogIT internet usluge i tvrtke za izradu web sustava Trikoder.

Zlatni medijski partneri su Monitor.hr i časopis VIDI, stručni medijski partneri Maksi, Poslovni Turizam i InfoTrend, te regionalni medijski partneri IT događaji, Hello Serbia!, Advertiser Serbia i Domino magazin.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se tvrtka Manifest, prostor omogućava Mozaik grupa Hypo centar, glavne nagrade konferencije osigurali su iz ILIRIJA HOTELS, Akcija je zaslužna za interaktivno upravljanje društvenim mrežama, te Avalon Premium Hosting, Omega studio, Eversys i Web Marketing Akademija.

Tko će sve doći na konferenciju, bilo u ulozi posjetitelja, predavača ili cijenjenih poslovnih partnera i sponzora, te što sve možete čuti i naučiti - saznajte posjetom i prijavom putem službene stranice konferencije.
 
 
 
 
17. listopada 2012. / sponzorirani članak
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb