ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#tehnologija
 
spoj vrhunske tehnologije i profesionalnih vizualnih rješenja

Recro NET i HFC grupa predstavili suvremeno rješenje digitalnog oglašavanja i informiranja

 
recro net konferencija
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
Tvrtke HFC Grupa i RECRO-NET održale su konferenciju o digitalnom oglašavanju Digital Signage i predstavile spoj vrhunske tehnologije i profesionalnih vizualnih rješenja. Stručnjaci iz tvrtki HFC grupa i RECRO-NET prezentirali su profesionalna vizualna rješenja tvrtke NEC i vrhunskih sustava za upravljanje digitalnim sadržajem tvrtke SCALA - rješenje za novu marketinšku eru.

Sama konferencija bila je za sve sudionike vrhunski vizualni događaj. Postavljanjem naprednih video zidova u konferencijskoj dvorani hotela Aristos na kojem se prikazivao vizualno efektan sadržaj, organizatori su sudionicima dali priliku da uđu u novi svijet modernog marketinškog doba.


Sustavi digitalnog oglašavanje donose uštedu u vremenu i novcu, povećavaju učinkovitost poslovanja, a razina informacija koje se mogu prenijeti neusporediva je u odnosu na konvencionalne oblike oglašavanja. Ovakvi sustavi mogu naći svoje mjesto u edukaciji, bankarstvu, putničkom prijevozu, maloprodaji, benzinskim postajama, sportskim i zdravstvenim ustanovama, na konferencijama, u proizvodnji ili uslužnim djelatnostima.

Konferenciju je otvorio Marjan Jurleka, savjetnik za medije s dugogodišnjim iskustvom u marketingu i odnosima s javnošću. Jurleka je govorio o utjecaju digitalnog oglašavanja na potrošače.


Rajko Mihajlović iz RECRO-NETA održao je predavanje o sustavu digitalnoga oglašavanja govoreći o spoju tehnologije i marketinga te poslovnim prednostima koje donosi digitalno oglašavanje, a Renato Krikšić iz HFC grupe govorio je o tehnološkoj primjeni NEC profesionalnih monitora i prednostima u odnosu na klasične monitore.

Na kraju ovog događanja u zajedničkoj demo prezentaciji pokazane su razne mogućnosti Digital Signage rješenja te je prikazano kako i gdje se sve digitalno oglašavanje i informiranje primjenjuje u praksi.O HFC grupi

HFC grupaHFC grupa vodeća je grupacija tvrtki u zemlji koja se bavi projektiranjem, instaliranjem i savjetovanjem pri izradi projekata multimedijalnih rješenja. Grupacija od osnutka svoje prve kompanije 1992. godine i svojim educiranim timom stručnjaka te njihovim uspješnim radom i iskustvom prati sva nova dostignuća u svijetu multimedijalnih rješenja.

Uvođenjem KNX (EIB) standarda u svijet kućne automatizacije, tvrtka ulazi u područje kućnih inteligentnih sustava tzv. pametnih kuća. Danas je tvrtka jedan od lidera u primjeni modernih tehnologija u razvoju sustava inteligentnih rješenja. Vlastitim timom stručnjaka ostvaruju prestižne projekte te uživaju povjerenje renomiranih svjetskih imena u svijetu multiroom sustava REVOX, inteligentnih rješenja GIRA te profesionalnih multimedijalnih rješenja tvrtke NEC.O tvrtci Recro Net

Recro NetRECRO-NET je vodeća ICT tvrtka u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Hrvatskoj, regiji i na Bliskom Istoku. RECRO-NET zasniva svoju ponudu na strateškom partnerstvu sa svjetskim ponuđačima ICT opreme kao što su Cisco Systems, Microsoft, HP, IBM, Tandberg, Symantec, Arbor, Compuware, Open Trust, Alcatel-Lucent, SAP i drugi.

Snaga tvrtke RECRO-NET počiva na znanju i iskustvu njenih djelatnika. Posebna pažnja posvećuje se zaposlenicima i njihovom razvoju kroz kontinuiranu edukaciju na poslovnom i na tehnološkom području. Recro NEtovi zaposlenici imaju više od 400 certifikata.


Vizija RECRO-NETA je inovacijama i optimizacijama kontinuirano stvarati nove vrijednosti za korisnike, vlasnike, zaposlenike, partnere i društvo u cjelini.

RECRO-NET grupa danas se sastoji od 5 tvrtki: RECRO-NET BiH, RECRO-NET Hrvatska, RECRO-NET Middle East, Gecko Solutions u Srbiji te Intenda Net u Zagrebu.
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku recro net
promotivni članak
hashtag: #RecroNET #HFCgrupa #PoslovnaKonferencija #Konferencija #Tehnologija #MultimedijalnaRjesenja #Multimedija
3. ožujka 2012.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb