ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#konferencija
 
rješenja za digitalnu komunikaciju faks porukama, arhiviranje i sigurnost ispisnih sustava

Recro NET i Dirigens održali konferenciju o pametnom upravljanju dokumentima

 
recro net dirigens konferencija
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 

Tvrtke RECRO-NET i DIRIGENS, članice RECRO Grupe, održale su 23. travnja 2012. godine zajedničku konferenciju o naprednim ispisnim rješenjima. Na konferenciji su predstavljena rješenja koja distribuira i implementira tvrtka DIRIGENS napredna ispisa rješenja d.o.o.

Prezentirana su rješenja za digitalnu komunikaciju faks porukama - OpenText RightFax, Records Management i rješenje za arhiviranje - OpenText Alchemy te koraci za unapređenje sigurnosti ispisnih sustava.


Pametno upravljanje dokumentacijom smanjuje troškove, poboljšava produktivnost te ubrzava i pojednostavljuje poslovanje integracijom faksa sa elektronskom poštom, desktopom ili aplikacijama za upravljanje dokumentima.

Na ovoj su konferenciji posjetitelji saznali kako upravljati dokumentima na siguran i pouzdan način, smanjiti telekomunikacijske troškove, digitalizirati i arhivirati sve oblike dokumenata, upravljati digitalnim dokumentima, te kako na siguran način upravljati ispisnim sustavom i dokumentima koji se ispisuju.


O rješenju za jednostavnije faksiranje govorio je Jürgen Dauk iz tvrtke OpenText. U nastavku konferencije Igor Ignjatović iz OpenTexta govorio je o rješenju za pametno upravljanje zapisima i arhiviranje.

Tugomir Miškić iz Dirigensa zatvorio je ovu konferenciju, sve aktualnije tematike, govoreći o sigurnosti ispisa te rješenjima koja nam omogućuje sprječavanje zloupotrebe naših ispisa.O Dirigensu

dirigens napredna ispisna rješenja d.o.o.Dirigens napredna ispisna rješenja d.o.o. bavi se ispisnim i ispisu komplementarnim rješenjima u poslovnim okruženjima. Zapošljavamo stručnjake različitih profila (sistemske inženjere, projektante, programere, servisere) čime korisnicima osiguravamo kvalitetnu uslugu i kvalitetnu podršku u željenim i planiranim rokovima.

To osiguravamo stalnim usavršavanjem svih djelatnika koji su zahvaljujući radu te kontinuiranom učenju nositelji više desetaka različitih industrijskih certifikata (Hewlett-Packard, Microsoft, Symantec, OpenText, ...). Djelatnici koji sudjeluju na projektima ukupno imaju nekoliko stotina godina inženjerskog iskustva.O tvrtci Recro Net

recro netRECRO-NET je vodeća ICT tvrtka u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Hrvatskoj, regiji i na Bliskom Istoku. RECRO-NET zasniva svoju ponudu na strateškom partnerstvu sa svjetskim ponuđačima ICT opreme kao što su Cisco Systems, Microsoft, HP, IBM, Tandberg, Symantec, Arbor, Compuware, Open Trust, Alcatel-Lucent, SAP i drugi.

Snaga tvrtke RECRO-NET počiva na znanju i iskustvu njenih djelatnika. Posebna pažnja posvećuje se zaposlenicima i njihovom razvoju kroz kontinuiranu edukaciju na poslovnom i na tehnološkom području. Recro Netovi zaposlenici imaju više od 400 certifikata.


Vizija RECRO-NETA je inovacijama i optimizacijama kontinuirano stvarati nove vrijednosti za korisnike, vlasnike, zaposlenike, partnere i društvo u cjelini.

RECRO-NET grupa danas se sastoji od 5 tvrtki - RECRO-NET BiH, RECRO-NET Hrvatska, RECRO-NET Middle East, Gecko Solutions u Srbiji te Intenda Net u Zagrebu.

 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku recro net
promotivni članak
hashtag: #RecroNET #Dirigens #PoslovnaKonferencija #Konferencija #Tehnologija
23. travnja 2012.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb