ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
geenger records
 
geenger looking for assistants

Geenger Records traži suradnike

 
Geenger Records traži suradnike
 
Hello everybody from Geenger Records! In the following text we’re looking for Croatian-speaking assistants, so we apologize if you can’t understand our news this time.. :)

Geenger Records je zagrebačka izdavačka kuća koja djeluje u sklopu Građanske udruge za kulturu Gokul iz Zaboka. Osnovali su je 2009. godine glazbeni entuzijasti te scenski djelatnici uz neke od pokretača Moonlee Recordsa, istaknute hrvatsko - slovenske nezavisne izdavačke etikete.

Od samih početaka djelovanja polazimo od uvjerenja da je glazbeno izdavaštvo jedan od najizravnijih načina poticanja glazbeno - scenskog stvaralaštva kod mladih umjetnika, te smo odlučili tim načinom promovirati i poticati kvalitetnu glazbu koja je u medijskom prostoru neravnomjerno ili gotovo nikako zastupljena. Geenger Records je u stalnoj potrazi za bendovima koji, kvalitetom svoje glazbe, ali i idejama koje promiču, odstupaju od prosječne glazbene ponude bez obzira na žanrovsku ili regionalnu definiciju. Neprestano surađujemo s pojedincima i bendovima koji aktivno sudjeluju u oblikovanju društveno angažirane glazbene scene, putem podrške udrugama odnosno društvenim grupacijama s čijim se ciljevima poistovjećuju.

Glazbenici s kojima surađujemo prisutni su na svim relevantnim glazbenim festivalima u Hrvatskoj i regiji, od kojih bismo kao najpoznatije izdvojili INMusic, EXIT i Terraneo. Iza sebe imamo deset glazbenih izdanja, a u pripremi imamo još nekoliko koja će biti objavljena tijekom 2012. godine. Zahvaljujući iskustvu, predanom radu i suradnji s brojnim domaćim i stranim izdavačima, promotorima i klubovima, Geenger Records je s vremenom postao svojevrsni temelj na kojem su se izgradili neki od najkvalitetnijih mladih hrvatskih bendova.

Hrvatska alternativna glazbena scena vrlo je bogata ali, nažalost, dobrim dijelom nedovoljno medijski pokrivena. Izuzev Geenger Recordsa (te sestrinske kuće Moonlee Records) i nekolicine glazbenih entuzijasta, u Hrvatskoj slične inicijative zapravo nema, pa sa sigurnošću možemo reći da smo skoro pa jedina izdavačka kuća / promotivna agencija koja se usko specijalizirala za ovakvu vrstu glazbe. Svoju ulogu vidimo u stvaranju boljih preduvjeta za mlade autorske bendove, od jednostavnijeg objavljivanja albuma te svih koraka koji su neophodni da bi album bio medijski prezentiran te tako došao do publike, praćenja bendova putem medijske prezentacije, koncertne promocije i ostalih aktivnosti koje su potrebne da bi glazbeni uradak došao do publike. Time bendovima koje prati naša izdavačka kuća olakšavamo ostvarivanje punog stvaralačkog potencijala.

Sve ovo, dakako, ne pišemo kako bismo se besramno ispromovirali ili požalili na odnos medija prema glazbi koja nije hrvatski glazbeni mainstream, već kako bismo potražili pomoć među drugim glazbenim entuzijastima i pojedincima koji smatraju da svojim iskustvom i dobrom voljom mogu pridonijeti ostvarenju naših ciljeva te poboljšanju stanja na hrvatskoj alternativnoj sceni.

Naime, broj bendova koji su prepoznali naše aktivnosti i žele s nama surađivati neprestano raste, dok je naš tim vrlo malen, pogotovo uzevši u obzir želje i planove koje bismo željeli ostvariti. Geenger Records (još uvijek) djeluje kao ostvarenje zaljubljenika u glazbu - ukratko, na osnovama dobre volje i slobodnog vremena, kojeg je uvijek premalo, pa bismo u svojim redovima rado htjeli imati još nekoga.

Ako vam se sviđa ono što radimo i ako ste se prepoznali kao netko tko ima želje, volje te mogućnosti da postane dio našeg tima, javite nam se na geenger@geengerrecords.com i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti, naći se s vama, popričati...

Bilo bi idealno da se nalazite u Zagrebu, ali to nikako nije glavni uvjet, jer naš tim je, baš kao i naši bendovi, raširen preko cijele Hrvatske i regije.
 
 
• vezano: .. / ..
 
 
15. ožujka 2012. / sponzorirani članak
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb