karlo rusan & maja šuput - masterclass make up by ruka beauty - 2022. - foto: srećko rundić

Karlo Rusan u dvorani Kaptol Boutique Cinema održava Make up Masterclass

Brojnima poznat i po nadimku “Ruka Beauty”, Karlo Rusan jedan je od onih koji na najbolji mogući način stvara lookove. On transformira ili jednostavno samo naglašava nečiju ljepotu. A tu se najčešće i vidi nečija sposobnost i talent – u jednostavnosti koja je najkompliciranija. Karlo svoje vještine rado pokazuje u raznim segmentima, bez obzira radi li se o lijepom i profinjenom make upu za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili o televizijskom naglašenom make upu.


Šminka omogućava da na jedan dan postanemo netko drugi ako to želimo. Ona je poput igre u kojoj ne postoje granice ni ograničenja. A Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu će u ponedjeljak, 11. travnja 2022. postati upravo mjesto na kojem se treba naći svatko tko želi naučiti kako stvarati čaroliju. A tamo će učiti od jednog od najboljih – Karla Rusana!

Make up Masterclass by Karlo Rusan je nešto što ne smijete propustiti

Upravo osluškujući potrebe i razne upite koje svakodnevno dobiva, Karlo Rusan, jedan od najomiljenijih celebrity make up artista u Hrvatskoj, odlučio je na oduševljenje mnogih, organizirati dugo očekivani Masterclass koji je zamišljen kao make up show. A tamo će mu gošća, ali i model, biti dugogodišnja prijateljica i klijentica – Maja Šuput! Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem. Dobrodošli su svi beauty entuzijasti koji vole make up i uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju.

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica. A to i jest dokaz izvrsnosti i rezultat njegovog predanog rada i talenta. Svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane i video spotove. A njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić.

Make up Masterclass je za one koji žele usavršiti svoje šminkanje

“Radi velikog broja upita kolega, ali i klijentica koje žele usavršiti vještinu šminkanja, odlučio sam organizirati Masterclass. Osim edukacije, smatram da je cijeli događaj odlična prilika za okupljanje svih make up profesionalaca i beauty entuzijasta. Koncept samog Masterclassa osmišljen je kao događaj koji će nam, uz prezentacijski dio, ostaviti dovoljno vremena za razmjenu iskustava i opušteno druženje. A tome se najviše veselim. Na samom prezentacijskom dijelu Masterclassa prezentirat ću prepoznatljivi glam look Maje Šuput, a svi polaznici će moći interaktivno sudjelovati za vrijeme trajanje same izvedbe”, rekao je Karlo Rusan, mladi make up artist. Više o Karlu doznajte na njegovom Instagram profilu.

Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih u svijetu. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a tržište je uvijek gladno novih znanja i vještina. Upravo takvo područje je i svijet make upa koje danas preplavljuje društvene mreže. Za svakoga tko se želi baviti poslom profesionalnog make up artista važan je talent, ali i trud i predan rad. Ono što izuzetno pomaže i dodatno motivira je učenje od onih za koje smatramo da su najbolji u svom poslu. Sve popularnije škole šminkanja, online edukacije ili seminari na ovu temu, danas su apsolutni “must have”, ukoliko se pojedinac želi baviti navedenim poslom. Izrazito je važno pratiti trendove i biti u tijeku s beauty događajima, brendovima i novitetima, ali znanje i iskustvo je nešto što je nemoguće oduzeti. Ono je temelj, baš kao i u svemu i na njemu se postepeno grade posao i karijera.

Video: Karlo Rusan – Ruka Beauty Masterclass ft. Maja Šuput

Tagged