lei lou ilica - advent u zagrebu - 2021. - foto: mario poje

Izlog butika Lei Lou u Ilici poprimio blagdanski ugođaj Adventa u Zagrebu

Počeo je Advent u Zagreb i cijeli Grad je poprimilo pravi blagdanski ugođaj, a njega dodatno pojačava najljepši božićni izlog u gradu, izlog modnog branda Lei Lou u Ilici. Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović je ove godine ulogu dizajnera povjerila Saši Šekoranji, umjetniku i vlasniku našeg najpoznatijeg cvjetnog ateljea. Razlog tome su Sašine božićne ideje i ukrasi koji su uvelike stekli kultni status.

Dodajmo da je Aleksandra specijalno za ovu priliku osmislila za sada unikatnu, svečanu, crvenu haljinu – pravu zvijezdu izloga. A oko haljine je Šekoranja, inače diplomirani kipar, isprepleo mramorna postolja s keramičkim poprsjima, ukrašena blještavim kuglicama i svilenim crvenim vrpcama.

“Istina je da svake godine mjesecima unaprijed smišljamo kako će izgledati Lei Lou božićna bajka. Nije tajna da mi to pričinjava veliko veselje, a suradnju sa Sašom oduvijek sam priželjkivala. Iznimno cijenim njegov rad. Osim toga, moj butik i njegov atelje u Dežmanovoj su jako blizu jedan drugom. Raduje me što će oni koji redovito u predblagdansko vrijeme odlaze vidjeti njegov čarobni cvjetni izlog, u neposrednoj blizini moći uživati u još jednoj Sašinoj bajci”, rekla je Aleksandra Dojčinović.

Saša je za dizajn izloga Lei Lou butika u Ilici inspiraciju pronašao u Mariji Antoaneti

Marija Antoaneta je poznata po ekstravagantnim perikama na koje je stavljala šešire, cvijeće, perje pa čak i brodove. A u Lei Lou izlogu osvanula je u božićnom izdanju ukrašena srebrnim kuglicama i lebdećim mašnama. Aleksandrina raskošna, duboko crvena haljina od čipke naglasila je moju ideju i zaokružila ugođaj u potpunosti”, rekao je Saša Šekoranja.

I dok izlog nudi božićnu, sam butik, čiji luksuzni interijer potpisuje Ante Vrban, u ovo se vrijeme pretvara u pravu modnu čaroliju. Zvijezde prosinca svakako su blještave, glamurozne haljine svih boja s Aleksandrinim potpisom. No, tu su i divni, topli kaputi kao i čizme. Tu su i brojni modni dodaci iz najnovije kolekcije, koji su idealan odabir za božićna i novogodišnja događanja, ali i poklone najmilijima, budući da su već krenuli brojni zimski popusti i akcije. Više informacija doznajte na mrežnoj stranici Lei Lou na adresi leiloubyalex.com. Ili se prošetajte kroz Advent u Zagrebu, prođite Ilicom i pogledajte ovu modno-adventsku čaroliju uživo.

Tagged