sanja penava - frizerski salon sophie - 2022.

Ekskluzivni frizerski salon Sophie u centar Zagreba donosi dašak Parisa

Renomirani zagrebački frizerski salon Sophie za styling i njegu kose već se godinama nalazi u samom centru Zagreba i to na adresi Ulica Nikole Tesle 3. No, sada je salon koji nudi VIP tretmane za kosu proširio je svoj dosadašnji prostor za dodatnih 50 kvadrata! A u tom novouređenom dijelu frizerski salon Sophie nudi još više za svoje vjerne klijentice, među kojima su i brojne poznate Hrvatice.


Inspiracija za impresivno uređenje interijera bila je francuska elegancija i minimalizam. A oni se protežu kroz tri nove prostorije salona – frizerski dio, lounge zonu te posebno osmišljeni spa dio. Tako je svim klijenticama salona sada na raspolaganju sasvim novi nivo kvalitete i personalizirane usluge. On objedinjuje jedinstvene tretmane za kosu namijenjene modernim ženama, koje uz svakodnevne obveze i dalje žele imati i očuvati zdravu, lijepu i prirodnu kosu.

Frizerski salon Sophie otvoren je 2017. godine

Do sada je tim ovog salona odradio brojne kampanje, snimanja te suradnje s različitim profesionalcima u industriji njege kose. Sve to je svojevrsna potvrda predanog rada i dokaz kvalitete i uspješnosti. Ugodan prostor u centru grada, vrhunski proizvodi i jedinstveni tim stručnjaka koji uživa u svom poslu, dovoljan su poziv u ovaj jedinstveni ambijent frizerskog salona Sophie u kojem se svi osjećaju ugodno, a kosa preporođeno.

Tim iskusnih stručnjaka za njegu i oblikovanje kose predvodi osnivačica Sanja Penava. Ona uz dugogodišnje iskustvo iza sebe ima i brojne međunarodne edukacije, kao i diplome za rad sa profesionalnim proizvodima za oblikovanje i njegu.

“Zadovoljstvo naših klijentica na prvom nam je mjestu, a primarni cilj omogućiti im savršenu uslugu u ugodnoj atmosferi. Rado osluškujemo njihove želje i potrebe te se kontinuirano trudimo nuditi im vrhunsku uslugu najviše kvalitete. S novootvorenim, preuređenim dijelom želimo ponuditi još bolju uslugu koja našim klijenticama pruža potpuni doživljaj i iskustvo. Prve reakcije dokazuju da smo u tome i uspjeli”, rekla je Sanja Penava, voditeljica i vlasnica frizerskog salona Sophie. Više informacija doznajte na Facebook stranici salona.

Tagged