bethrifty - be unique be conscious :: vintage kilo sale - dom sportova zagreb :: 2023.

BeThrifty organizira Vintage Kilo Sale u Domu sportova u veljači 2023. godine

Ekološka svijest, štedljivost, izražavanje individualnosti i veliki izbor jedinstvene i trendi mode te modnih dodataka, su samo jedni od mnogih motiva kojima se vodi dobro poznati koncept polovne vintage i retro robe BeThrifty Vintage Kilo Sale. Pronaći ekološki prihvatljivu alternativu za odjeću koju proizvode moderne marke cilj je kojem teži BeThrifty. I time se izdvaja od uobičajenih navika modne industrije.


Proizvodni lanac nabavke odjeće počinje pojedinačnim komadima odjeće iz različitih kolekcija kvalitetne retro i vintage odjeće širom svijeta, koja kroz Europu putuje do poznatih skladišta za njeno sortiranje. Tamo se komadi ručno pažljivo sortiraju i pregledaju te putuju ka skladištima BeThriftyja. A tamo se svaki odjevni komad još jednom pregleda i pakira. A po potrebi i popravi i to od strane tima za provjeru odjeće, prije nego li dospije na Eventne prodaje.

BeThrifty Vintage Kilo Sale koncept prodaje je zapravo jako jedinstven

On je baš drugačiji, a to se posebno sviđa mladima. Naime, pojedinačne komade koje sami odaberu i kombiniraju s drugom odjećom koju kod njih pronađu ili već posjeduju, mogu kupiti po kilogramu. Također, to su odjevni komadi koji se teško mogu opet pronaći. A na BeThrifty Vintage Kilo Sale svatko može pronaći nešto za sebe. Trgovine obiluju različitim veličinama odjeće veličine od XXS do XXL. A tu su i popularne modne marke – Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren i mnogim drugim.

Sva odjeća je podijeljena u 60 različitih kategorija među kojima se mogu naći šareni Windbreakeri, Kožne jakne, džemperi i duksevi, šarene te denim košulje i još mnogo toga. Izbor je zaista veliki! Vintage iskustvo na Eventima se upotpunjuje i kabinama koje omogućuju lakše donošenje pravog izbora. Naime, svaki komad možete na licu mjesta isprobati! Uz to, plaćanje je moguće gotovinom ili karticom.

Projekt online trgovine odjeće dolazi iz Austrije

Također, projekt BeThrifty ima primarni cilj – on kombinira ekološku održivost i modu. A uvođenjem održivih vintage komada postaje dobar primjer modnoj industriji. Projektom nije postignuto samo stvaranje novog modnog imena ili marke, već i nove zajednice koja skreće pažnju na važne probleme moderne modne industrije. A taj cilj je još bliži učestvovanjem na velikim i značajnim Eventima i Festivalima, kao što će biti ovaj u Zagrebu. Tako zapišite datum subota i nedjelja, 10. i 11. veljače 2023. godine. Dođite na BeThrifty Vintage Kilo Sale u Dom sportova i pronađite savršen komad odjeće za sebe. Radno vrijeme sajma je u oba dana od 10:30 do 18 sati.

“Kao jedan brend održive polovne odjeće nudimo kvalitetnu i recikliranu odjeću u odličnom stanju. I to po puno nižoj cijeni nego što bi ste očekivali. A to smo napravili kako bi omogućili da održiva moda bude dostupna svima”, rekli su Borivoj Radmanović i Christian Mayr, osnivači modnog starupa BeThrifty. Više o ovom projektu doznajte na mrežnim stranicama na adresi bethrifty.store.

Tagged