belodore - ilica zagreb croatia - 2021.

Belodore u srcu Zagreba otvorio parfumeriju – prestižni svjetski brendovi i jedinstveni parfemi

Belodore, lanac specijaliziranih nišnih parfumerija u regiji, otvorio je svoju prvu parfumeriju u samom srcu Zagreba. Najnovijoj Belodore parfumeriji koja se smjestila u Ilici 7 u cilju je “kupcima istančanog ukusa iz Zagreba i cijele Hrvatske pružiti iskustvo potpunog uživanja u najvećem izboru vrhunskih niche parfema na ovim prostorima”. Dodajmo da Belodore okuplja više desetina najprestižnijih svjetskih brendova i više stotina jedinstvenih parfema na jednom mjestu.

Jedinstvene note niche parfema koje stvaraju najbolji dizajneri mirisa na svijetu već stoljećima neraskidivo povezuju naša osjetila. Oni otvaraju naša sjećanja i najdublje osjećaje. Parfemske kuće čije kreacije postoje i danas su stoljećima su služile kraljevima i vladarima. One su kreirale mirisne note koje ne poznaju granice po pitanju kvalitete egzotičnih sastojaka.


Zahvaljujući njima, cijele generacije su upoznale mirise koji su toliko rijetki i posebni. Vjerojatno nikada ne bi ni znali za njih da nije vještih umjetnika ovih kuća… Njihove kompozicije mirisa dopiru do naših najdubljih osjećaja, vraćajući nas tako u prošlost kroz koju proživljavamo neke od najljepših trenutaka života. Među poznatim niche brendovima u parfumeriji Belodore se tako nalaze imena kao što su Tiziana Terenzi, Acqua di Parma i Xerjoff.

Mirisno putovanje obitelji Terenzi počinje u Italiji

Sve je počelo osnivanjem obiteljske tvornice za proizvodnju mirisnih svijeća i voska. Zahvaljujući upornosti i vještini, osnovana je zanatski laboratorij gdje su nastali prvi primjerci muških parfema napravljeni isključivo od sastojaka kupljenih u rodnoj Italiji. Tradicija se prenosila s koljena na koljeno, a svaka je generacija u obiteljski posao unijela dašak osobnog i umjetničkog. Svaki proizvod osobno je predstavljao karakter autora, što se nije promijenilo sve do danas.

Umjetnost u bočici – riječi koje najbolje opisuju parfemsku kuću. Inspiracija za kreaciju parfema ove kuće leži u konstantnoj želji za oslikavanjem i čuvanjem emocija. Neprestano upoznavanje sebe i život u kojem se diše punim plućima predstavljaju srž ovih unikatnih parfema. Svaka kap budi najljepše uspomene sačuvane u Vašim srcima i vode Vas na nesvakidašnje mirisno putovanje.

Belodore među brendovima s jako dugom tradicijom ističe talijanski Acqua di Parma

To je simbol talijanskog Savoir fairea i profinjenosti koji je preko 100 godina oličenje vrhunske kvalitete kroz svoje elegantne mirise. Još daleke 1916. godine talijanski barun Carlo Magnani odlučuje se na stvaranje parfema Colonia, mirisa predodređenog za bezvremenski uspjeh. Svjež i moderan, ovaj parfem odražava izraz talijanskog stila gospode.

Pedesetih godina prošlog stoljeća Colonia je postigla međunarodni uspjeh. Tada su glumci iz Hollywooda, pozvani u Italiju od strane velikih majstora talijanske kinematografije, otkrili njene intimne i profinjene note. Danas, Acqua di Parma je vodeći brend na tržištu zahvaljujući proizvodnji serije istinskih remek-djela u svijetu niche parfema.

Mirisne note oblikuju i istovremeno zavode naša osjetila

Sergio Momo, osnivač branda Xerjoff, možda na najljepši način opisuje ulogu koju vrhunski parfemi igraju u našim životima. On smatra kako mirisne note oblikuju naše uspomene, žudnje i nade, oblikujući time našu maštu, dok istovremeno zavode naša osjetila. Na tragu ovih razmišljanja Sergio već godinama radi s nekim od najvećih svjetskih dizajnera mirisa. A oni koji kreiraju parfeme toliko dojmljive, da pokrenu stvaranje eteričnih, imaginarnih oblika ljepote.

Esencije dobivene suvremenom tehnologijom iz nekih od najcjenjenijih biljaka, utjecale su na to da Xerjoff parfemi posjeduju možda jedan od najposebnijih karaktera. Sastojci prikupljeni sa sve četiri strane svijeta odražavaju prirodni i kulturni diverzitet našeg vremena. Tako ovaj prilično mladi brend već sada stoji rame uz rame vodećim brendovima niche parfema, vraćajući u prvi plan svjetske parfumerije autentičnu talijansku ljepotu, kreativnost i zanatsko umijeće.

Naravno, osim velikog izbora niche parfema posjetiteljima je na usluzi i iskusno osoblje. Ono Vam može pružiti više informacija o svim dostupnim brendovima, kao i pomoći u potrazi za kombinacijom jedinstvenih mirisnih nota… A kao dio specijalne promocije otvaranja najnovije Belodore parfumerije u Ilici 7 u Zagrebu, svi kupci koji će se odlučiti za neki od posebno istaknutih parfema iz ponude parfumerije ostvaruju popust od 25% na iznos računa! Tu promotivnu ponudu možete iskoristiti do petka, 31. prosinca 2021. godine. Više informacija doznajte na Instagram profilu ove nove zagrebačke parfumerije.

Tagged