beauty and hair expo zagreb 2022 - zagrebački velesajam

Beauty and Hair Expo Zagreb 2022 – najveći regionalni događaj beauty industrije

Beauty and Hair Expo Zagreb 2022, najveći je regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti. A oni će biti prezentirani kroz nove proizvode, prezentacije i edukacije, a bit će i upotpunjen novim modelom stručnog programa. Beauty and Hair Expo Zagreb održat će se tradicionalno početkom proljeća, od petka do nedjelje, od 4. do 6. ožujka 2022. godine u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma. Dodajmo da će nastupiti 70 izlagača na 2.850 m2 izložbenog prostora.


Projekt koji je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina, ovogodišnji 23. po redu, omogućava izlagačima uspješno predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. A posjetiteljima se nudi ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo propulzivne beauty industrije i struke.

Beauty noviteti, sajamski popusti i savjeti

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote. Prezentirat će se kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona kao i njega noktiju. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Beauty & Hair Expo Zagreb mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Izlagači će predstavljati novitete iz područja preparativne i dekorativne kozmetike, najnovije trendove u kozmetičkim tretmanima, nadolazeće trendove u bojanju, šišanju i stiliziranju kose, njezi i dizajnu noktiju, suvremenu kozmetičku i frizersku opremu kao i pribor za salone.

Posjetitelje očekuju brojni noviteti i sajamski popusti, nove nail tehnologije (easy dip nail technology), ayurvedske linije proizvoda za njegu cijelog tijela, trajna šminka, oblikovanje i njega obrva i trepavica, šminkanje i make up savjeti, inovativne tehnike masaže protiv celulita te razne primjene aparaturnih tretmana (KRIOLIPOLIZA CrioART – uklanjanje masnoća na tijelu i licu (podbradak) sa zagrijavanjem i zamrzavanjem, ELEKTROMAGNETNI STIMULACIJSKI UREĐAJ TeslaART za volumen i tonus mišićne mase, za redukciju masnog tkiva, ICOONE laser, program fizioterapije, program masaže i program relaksacija.

Beauty & Business Conference

Subota, 5. ožujka, rezervirana je za Beauty&Business conference u organizaciji Udruge Glas poduzetnika, platforme Woman in Adria i Zagrebačkog velesajma. Naglasak konferencije bit će na izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. Cjelodnevna konferencija obilovat će brojnim zanimljivim predavanjima i prezentacijama. Prilika je to za naučiti kako upravljati svojim novcem te kako izgraditi ili poboljšati odnose s klijentima.

Također, bit će predstavljen certifikat Izvrsnosti usluge UGP-a. On će omogućiti da se siguran i zadovoljavajući brand dodatno istakne na tržištu i unaprijedi svoje poslovanje. Bit će riječi o vođenju društvenih mreža, web stranica i marketingu u beauty industriji, a komentirat će se i važnost zaštite na radu. Također, održat će se i panel na temu Kvaliteta u beauty industriji.

Beauty and Hair Expo donosi natjecanja, revije i hair show!

Učilište Profokus organizira natjecanje nail art dizajn s temom Nails in Paris koje će se održati u petak, 4. ožujka. Tema ovogodišnjeg natjecanja inspirirana je tv-serijom Emily u Parizu. Natjecatelji imaju zadatak svoje kreativne ideje prenijeti na nokte kroz oslikavanje i kombinaciju boja i dizajna. Na zadanu temu mogu ukrašavati različitim tehnikama – 3D dizajnom, gelom ili akrilom te oslikavati gelovima, trajnim lakom, običnim lakom i akrilom.

Škola za modu i dizajn Zagreb predstavit će književno-modnu kolekciju Odijelo za čitanje i prozor u budućnost. Ona je rezultat zajedničkog projekta s Knjižnicama grada Zagreba. Ideja za projekt nastala je u godini čitanja na temelju motiva u romanu Pjevač u noći Olje Savičević Ivančević (u romanu glavni lik Slavuj ima “odijelo za pisanje”).

Modna revija odvijat će se na drugačiji način

Ona uključuje čitanje određenih fragmenata iz djela književnica Ivane Bodrožić, Maše Kolanović, Lare Mitraković i Olje Savičević Ivančević. Drugi dio predstavljanja, zamišljen je kao klasična revija Prozor u budućnost, inspirirana pozitivnim mislima koje itekako trebaju mladim ljudima. Održat će se i Revija frizerskih radova učenika strukovnih škola koju organizira Zagrebački velesajam. A tu je i Masterclass Euphoria vol II, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola koju organizira Profokus.

U subotu, 5. ožujka, od 17 do 19 sati, na rasporedu je Hair Show Farmavita Professional u organizaciji Trend linea. Nedjelja, 6. ožujak, rezervirana je za Hair fashion u organizaciji Top Stila. U lobiju Kongresne dvorane izmjenjivat će se vrhunski hair stručnjaci koji će zainteresiranim posjetiteljima demonstrirati novosti i trikove u izradi frizura.

Ulaz na sajam Beauty and Hair Expo je besplatan

Ulaz na sajam je BESPLATAN isključivo uz predočenje važeće Covid potvrde, potvrde o cijepljenju, o preboljenju bolesti unutar 6 mjeseci ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati). Ulaz na sajam odvijat će se na sljedeći način: na blagajnama (Južni ulaz Zagrebačkog velesajma) uz predočenje važeće Covid potvrde, posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere tzv. vrtuljke te ulaze u prostor sajma.

Maske su obavezne. Posjetitelji i ostali sudionici koji nemaju covid potvrdu imat će mogućnost brzog testiranja (70 kuna) na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja sajma. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Velesajma na adresi zv.hr.

Tagged