staropramen piknik 2022 I rougemarin park zagreb

Staropramen Piknik 2022 zove na druženje na novu lokaciju – dođite u Rougemarin Park

Staropramen Piknik i u 2022. godini svoja vrata otvara! A sve kreće u četvrtak, 12. svibnja, i to na najpopularnijoj zagrebačkoj lokaciji, u Rougemarin parku! Proljetna sezona druženja u prirodi i službeno počinje otvorenjem dobro poznatog piknika na kojem se uvijek najbolje druži, pleše i uživa uz pivo i gastro novitete.

Sve do srijede, 25. svibnja 2022. svi će posjetitelji moći uživati u hladnom Staropramen pivu. Ali i u odličnim svirkama, kulinarskim radionicama i dobroj zabavi. A ove sezone gastro ponuda postaje raznovrsnija i šarenija no ikad prije. Jela s potpisom Marina Medaka osvojit će i najzahtjevnija nepca. Obožavana sicilijanska pizza, burgeri u pecivu od batata, vučena pašticada i prženi inćuni butterfly… To je tek dio noviteta koji savršeno pristaju uz selekciju hladnih Staropramen piva. A na svoje će doći i vegetarijanci s posebno osmišljenim jelima poput falafela od boba ili lignji u kukuruznom brašnu sa svježim bosiljkom.

Staropramen piknik najavljuje odličnu zabavu uz mnoge glazbenike

U najljepšem i najzelenijem kutku Zagreba, skrivenom od gradske vreve i automobila, Rougemarin park postaje pravo the mjesto. Afterwork druženje na klupicama s jastučićima ili chillanje s prijateljima na ležaljkama? U zagrebačkoj oazi na Folki moguće je i jedno i drugo. A sigurno je da će posjetitelji uživati i u sjajnim izvedbama izvođača koji će garantirano napraviti odličnu atmosferu! Naime, četvrtkom, petkom i subotom na piknik pozornici nastupat će mladi i talentirani glazbenici.

Tako će na Staropramen stage stati Eni Jurišić koja priprema akustični koncert, a doći će i r’n’b i pop pjevačica Zsa Zsa. Stela Šmit trio, Vjekoslav Ključarić, Lu Jakelić i Mihael Kvorka trio također su dio sjajnih koncerata po kojima je Staropramen piknik već dobro poznat.

Ljubiteljima Staropramen piva, obožavateljima slasnih street food specijaliteta i onima koji najviše vole opuštena druženja uz akustične koncerte jasno je da se dvotjedno druženje na travi uz dekice, jastuke, lampice i piknik košare, ne smije propustiti! Program svih događanja na Staropramen Pikniku provjerite na službenoj Facebook stranici.

Video: Kako je bilo na Staropramen Pikniku 2020 u dvorištu ADU?

Tagged