rougemarin park zagreb I 2022.

Rougemarin Park 2022 – počinje nova sezona guštanja i opuštanja u malo drugačijem ruhu

Prošlogodišnje omiljeno zagrebačko okupljalište Rougemarin Park najavljuje novu sezonu guštanja i opuštanja. U drugačijem ruhu i s novim vizualnim elementima popularni park spreman je postati ljetna oaza u koju se bježi od vrućina. Ali ne samo to…


Novo – staro hit mjesto i dalje se drži svoje glavne ideje i koncepta eatertainmenta u kojem dobra glazba, kvalitetna hrana, inovativna pića i zabavne aktivnosti moraju ići ruku pod ruku. Spajajući sve te elemente hedonizma i 2022. godine trajat će do kraja rujna i ponuditi ponešto za svakoga. I one kojima su proljetne večeri nezamislive bez druženja u zelenilu i one koji nemaju sreće ovog ljeta pobjeći na jug. ali i one kojima povratak s ljetovanja i godišnjih odmora treba olakšati.

Dugi proljetni i ljetni dani koji su pred nama idealni su za druženja na otvorenom

“Bilo je očekivano da će naša zelena oaza prošle godine osvojiti publiku. Motivirani i zahvalni, ove godine ponovno nudimo zanimljiv sadržaj u gradu Zagrebu. Možemo najaviti da će se u Rougemarin Parku izmjenjivati teme i aktivnosti kako bi uvijek dodatno iznenadili goste. Naravno, to će pratiti i uvijek inovativno složena ponuda pića i hrane“, najavio je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

Tako će se u prvim tjednima, sve do srijede, 20. srpnja, u Rougemarin Parku slaviti okusi, arome i kombinacije omiljenog ljetnog pića – gina. U atmosferi prekrasnog parka, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i večerima na otvorenom, bit će ovo pravi festival za ljubitelje ginova, ali i gurmane.

Rougemarin Park posjetite od 15. lipnja do 20 srpnja 2022. godine

Poigravajući se začinima, važnim sastojcima dobog gin-tonica, Marin Medak osmislio je izvrsne streetfood delicije. Spring rolice s piletinom i sweet chili umakom, falafel u domaćem brioche pecivu s limeta majonezom i pestom od bosiljka, taquitosi posluženi uz engleski celer s komoračem i usoljenim limunom… Ovo je tek dio ponude koju će posjetitelji moći otkrivati i radnim danom i vikendom.

U stalnoj ste potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje? Ponekad Vam treba neki drugačiji doživljaj zabave. Ili samo želite kratki “izlet” s obitelji ili samo dobro pojesti i popiti? Rougemarin Park Zagreb je vaše mjesto. I to sve do kraja rujna 2022. godine. Detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj Facebook stranici Rougemarin Parka. Ovaj street food festival počinje u srijedu, 15. lipnja 2022. godine. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata radnim danima te subotom od 11 do 23. U Rougemarin Park možete doći i nedjeljom i to od 11 do 20 sati.

Tagged