mcdonalds vukova gorica 2020

Otvoren prvi McDonald’s na autocesti A1 – svratite na burger na putu prema moru ili kad se vraćate s godišnjeg

Odlazak na more za većinu putnika podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u novo otvorenom McDonald’su Vukova Gorica, u sklopu INA odmorišta. McDonald’sa Vukova Gorica 35. je McDonald’s restoran u Hrvatskoj i prvi na autocesti A 1 Zagreb – Split. Za razbuđivanje u bilo koje doba dana i odmoran nastavak putovanja, u čitavom restoranu poslužuje se McCafé kava, svježe mljevena 100% arabica.

Neodoljive burgere i krumpiriće te kremastu kavu možete naručiti sigurno i samostalno na samoposlužnim kioscima u moderno uređenom prostoru s prostranom terasom. Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald’sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan.

“Ovo nam je otvorenje iznimno značajno jer se događa usprkos svim izazovima uslijed krize koju je izazvao korona virus. Vjerujem da će naš prvi McDonald’s na autocesti postati omiljeno mjesto za predah i domaćim i stranim turistima”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska, dodajući kako će fokus i dalje biti na sigurnosti i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenika.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -