mcdonalds mcdrive špansko zagreb 2020

McDrive Špansko je otvoren – hranu dostavljaju, a poslužuju i McCafe kavu

U zapadnom dijelu Zagreba otvoren je novi McDonald’sov restoran – McDrive Špansko. Adresa novog McDonald‘sa je Ljubljanska avenija 2a, a riječ je o 36. McDonald’s restoranu u Hrvatskoj. Uz praktično naručivanje iz automobila, dostupna je i dostava putem mreža Glovo i Pauza. Naručivanje je u restoranu sigurno i bez žurbe na samoposlužnim kioscima, uz uslugu posluživanja za stolom.

U sklopu McDrivea Špansko otvoren je i McCafé u kojem se poslužuje svježe mljevena 100% arabica kava. McCafé kavu moguće je naručiti i na kiosku i na McDriveu jer se poslužuje u cijelom restoranu.

“Kriza je pred nas postavila mnogo izazova i zato nam je posebno drago što i dalje možemo ulagati i što smo uspjeli otvoriti McDrive Špansko i nova radna mjesta”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. Dodao je kako nove mjere donose dodatne izazove u organizaciji poslovanja unutar restorana te da će fokus i dalje biti na zaštiti zdravlja zaposlenika i gostiju, uz poštivanje svih higijenskih i sigurnosnih standarda.

Restoran McDonald’s McDrive Špansko otvoren je radnim danom od 7 ujutro do 24 sata, a nedjeljom i praznikom radi od 8 ujutro. McDrive petkom i subotom radi do 3 sata iza ponoći. Više informacija o McDonaldsu i dostavi hrane doznajte na mrežnim stranicama na adresi mcdonalds.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -