mcdonalds buzin zagreb / 2019.

McDonalds Buzin – novi samostojeći restoran uz centar Supernova Buzin

McDonald’s je u sklopu trgovačkog centra SuperNova Novi Zagreb otvorio svoj 31. restoran u Hrvatskoj – McDonalds Buzin. Usklađen s novim standardima vizualnog identiteta, u McDonald’su Buzin gosti mogu uživati u nadaleko poznatim ukusnim burgerima te drugim slasnim zalogajima.

Restoran McDonalds Buzin sadrži McCafe kutak u kojem gosti mogu uživati u finoj 100% Arabica kavi ili kolačima, a zasigurno će vrlo brzo postati i omiljeni izbor za kvalitetan doručak.

“Jako nam je drago što Zagrepčanima možemo ponuditi još jedan McDonald’s restoran u kojem će uz dobre zalogaje stvarati dobre uspomene te što je otvorenje McDonald’sa u Buzinu još jedan pokazatelj da uspješno nastavljamo sa svojim razvojem i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu te otvaranjem novih radnih mjesta”, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Novootvoreni McDonald’s je 31. restoran ovog lanca u Hrvatskoj, a posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future, čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje i priprema hrane tek nakon zaprimanja narudžbe.

McDonald’s Buzin samostojeći je restoran odmah uz Supernova centar Buzin. Laka pristupačnost McDriveu i blizina zagrebačke obilaznice privući će brojne goste koji traže praktičnost, a za sve one koji s nestrpljenjem očekuju dostavu u tom dijelu grada, dobra je vijest da i ona kreće za koji dan u suradnji s partnerima Glovo i Pauza. Više informacija o McDonaldsu i dostavi hrane doznajte na mrežnim stranicama na adresi mcdonalds.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -