ledo king majestic :: 2022. :: international ice cream consortium

Ledov sladoled King Majestic proglašen najboljim na svijetu!

King Majestic, Ledov sladoledni desert okusa cheesecakea, borovnice i bijele čokolade, opravdao je epitet vladara okusa osvojivši prestižnu svjetsku nagradu! Dodajmo da je ovaj sladoled osvojio potrošače tijekom ljeta 2022. godine, a sada se okrunio i titulom najboljeg sladoleda na svijetu! Prestižnu nagradu dodijelilo mu je Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji. I to nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta!

Ledo King Majestic satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice. Uz to, tu je i dvostruki preljev od borovnice i bijele čokolade te hrskavi posip žitarica. Ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u vječnoj potrazi za novim, posebnim i neodoljivim okusima već dugi niz godina biraju Ledo King sladolede. Zato ih neće začuditi da je upravo King Majestic dobio krunu najboljeg sladoleda na svijetu.

Ledo King sladoledi su stvoreni za uživanje

Svi King sladoledi iznimno su popularni. A priča o neutaživoj želji za slatkim strastima počela je s King Classic sladoledom koji je na velika vrata na hrvatsko tržište ušao još 1995. godine. Tijekom više od dva desetljeća lansirano je preko 30 jedinstvenih i do tada nespojivih kombinacija okusa koji bi odmah pronašli put do srca potrošača. Uvijek sa sastojcima premium kvalitete i inovativnih okusa ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol vječne vrijednosti. I to one koja ne podliježe prolaznim trendovima.

King stalno podsjeća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i nije uvijek potrebno slijediti pravila. A tu je i njegova poznata njegova komunikacijska #breakingrules… Ovaj put je King još jednom dokazao da je moguće stvarati vlastita pravila pa tako sladoled svjetske kvalitete može doći i iz jedne male zemlje. Jer, tko kaže da ne možeš biti najbolji na svijetu?

“Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu. Ona dokazuje da naš King Majestic nije samo omiljen potrošačima koji ga prepoznaju kao novi okus brenda vrhunske kvalitete i inovativnih okusa, već je osvojio i strogi žiri – stručnjake specijaliste u industriji sladoleda. Naravno, ovo je posebno veliko priznanje za razvojni tim. A on je uspio omiljeni svjetski desert, cheesecake, pretvoriti u fenomenalan sladoled”, poručili su iz Leda plus. Više informacija o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi ledo.hr.

VIDEO: King Majestic by Ledo

https://www.youtube.com/watch?v=aJMqxYxeTRA
Tagged