klara premium store / park zrinjevac, zagreb, 2018.

Klara Premium Store – nova “pekarnica suvremenog doba” na Zrinjevcu

Otvoren je KLARA PREMIUM STORE, flagship novog urbanog koncepta Zagrebačkih pekarni Klara! Zelena oaza Zagreba – šarmantni gradski park Zrinjevac, postala je tako bogatija za još jedno it gastro odredište, koje će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gastroljubaca i foodieja.


Zdrava prehrana unatrag nekoliko godina postala je trend koji nije zanemariv. Sve više ljudi postaje svjesno važnosti pravilne i cjelovite prehrane, a organske, zelene, sirove, egzotične i nutritivno bogate i izbalansirane namirnice sve su traženije i popularnije. S time na umu, Zagrebačke pekarne Klara, čija pekarska tradicija seže dulje od stoljeća, dodala je svojoj bogatoj ponudi trendove novog doba predstavivši tako KLARA PREMIUM STORE.

Klara Premium Store – LIVE. LOVE. EAT FRESH.

S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH. novootvoreni Klara Premium Store svojim će kupcima, uz svoj prepoznatljivi asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, koji će biti proširen novim proizvodima, poput sve popularnijih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), od sada nuditi i privlačan kutak sa znanstveno – nutricionistički osmišljenim asortimanom, tzv. KLARA GREEN LINE.

Smješten na galerijskom dijelu prostora, KLARA GREEN LINE stvoren je u uskoj suradnji i potpuno prema recepturama dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings Collegea i članice Britanskog nutricionističkog društva.

Ovdje ćete naći vegan i vegetarian friendly hranu i napitke poput smoothieja

Također, tu su i hladno prešani prirodni sokovi bez dodatka rafiniranih šećera. Izaberite između velikog izbora premium salata koje će se pripremati pred očima kupaca. Također, tu je i tim dr. Lejle Kažinić Kreho. To je stručno educiran tik koji pruža informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama koje čuvaju mladost, vitalnost i energiju. Posebna pažnja je posvećena najmlađima kroz liniju proizvoda nutritivno prilagođene njihovoj dobi i potrebama.

Apsolutni hit u ponudi novog koncepta KLARA PREMIUM STORE dolazi sa Tajlanda, 100% ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod sa izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosovog oraha najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

U ponudi pića novitet su zdravi i trendovski napici poput matcha latte ili turmeric latte (zlatno mlijeko s kurkumom)

A tu su i pomno odabrana ponuda čuvenih kava i čajeva Cafes Richarda, proizvođača najfinijih europskih kava od kraja 19. stoljeća, koji koristi tehnološki najnaprednije tehnike prženja kave u najsuvremenijoj tvornici u Parizu. Kavu koju svakako treba izdvojiti jest ona s okusom lješnjaka i bademovim ili kokosovim mlijekom.

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer, s duhom industrial chica zaslužan je studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell & Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Klara Premium Store – novi in mjesto na Zrinjevcu

Svečanom otvorenju nazočili su brojni poznati poput Luke Nižetića, ambasadora koncepta KLARA PREMIUM STORE, Lane Klingor Mihić, Ivane Mišerić (voditeljica na Otvorenom radiju), Kristine Šalinović, Antonije Šole, Borne Kotromanić, Antonija Franića, zatim popularni gastro blogeri, poslovni partneri i prijatelji.

Ovo je sjajno novo mjesto, u koje ćete sa sigurnošću uvijek rado vraćati! Pekarnicu potražite na Zrinjevcu na adresi Trg Nikole Šubića Zrinskog 16! Više informacija o pekarnama Klara doznaje na mrežnim stranicama na adresi klara.hr.

Tagged