klara premium store / zrinjevac zagreb 2018

Klara Premium Store – nova “pekarnica suvremenog doba” na Zrinjevcu

Zelena oaza Zagreba – šarmantni gradski park Zrinjevac, postala je bogatija za još jedno it gastro odredište, koje će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gastroljubaca i foodieja. Otvoren je KLARA PREMIUM STORE, flagship novog urbanog koncepta Zagrebačkih pekarni Klara.

Zdrava prehrana unatrag nekoliko godina postala je trend koji nije zanemariv. Sve više ljudi postaje svjesno važnosti pravilne i cjelovite prehrane, a organske, zelene, sirove, egzotične i nutritivno bogate i izbalansirane namirnice sve su traženije i popularnije.

S time na umu, Zagrebačke pekarne Klara, čija pekarska tradicija seže dulje od stoljeća, dodala je svojoj bogatoj ponudi trendove novog doba predstavivši tako KLARA PREMIUM STORE.

S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., Klara Premium Store svojim će kupcima, uz svoj prepoznatljivi asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, koji će biti proširen novim proizvodima, poput sve popularnijih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), od sada nuditi i privlačan kutak sa znanstveno – nutricionistički osmišljenim asortimanom, tzv. KLARA GREEN LINE.

Smješten na galerijskom dijelu prostora, KLARA GREEN LINE stvoren je u uskoj suradnji i potpuno prema recepturama dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings Collegea i članice Britanskog nutricionističkog društva.

Ovdje ćete naći vegan i vegetarian friendly hranu i napitke poput smoothieja

Također, tu su i hladno prešani prirodni sokovi bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata koje će se pripremati pred očima kupaca, a od strane dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke će pružiti potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama koje čuvaju mladost, vitalnost i energiju. Posebna pažnja je posvećena najmlađima kroz liniju proizvoda nutritivno prilagođene njihovoj dobi i potrebama.

Apsolutni hit u ponudi novog koncepta KLARA PREMIUM STORE dolazi sa Tajlanda, 100% ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod sa izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosovog oraha najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

U ponudi pića novitet su zdravi i trendovski napici poput matcha latte ili turmeric latte (zlatno mlijeko s kurkumom)

A tu su i pomno odabrana ponuda čuvenih kava i čajeva Cafes Richarda, proizvođača najfinijih europskih kava od kraja 19. stoljeća, koji koristi tehnološki najnaprednije tehnike prženja kave u najsuvremenijoj tvornici u Parizu. Kavu koju svakako treba izdvojiti jest ona s okusom lješnjaka i bademovim ili kokosovim mlijekom.

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer, s duhom industrial chica zaslužan je studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell & Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.


PROČITAJTE VIŠE:


A svečanom otvorenju nazočili su brojni poznati poput Luke Nižetića, ambasadora koncepta KLARA PREMIUM STORE, Lane Klingor Mihić, Ivane Mišerić (voditeljica na Otvorenom radiju), Kristine Šalinović, Antonije Šole, Borne Kotromanić, Antonija Franića, zatim popularni gastro blogeri, poslovni partneri i prijatelji.

Ovo sjajno novo mjesto, u koje ćete sa sigurnošću uvijek rado vraćati, potražite na adresi Zrinjevac 16 (Trg Nikole Šubića)! Više informacija o Klari doznaje na mrežnim stranicama na adresi klara.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Klara Premium Store – nova “pekarnica suvremenog doba” na Zrinjevcu

Comments are closed.