krepka juha od vrganja 2020

Karlovački restorani spremni su i za jesensku sezonu – u ponudi su specijaliteti za ljubitelje gljiva

Turistička zajednica grada Karlovca u sklopu IQM projekta nastavlja provoditi promociju gastronomske ponude ugostiteljskih objekata. Cilj Zajednice je zajedno s ugostiteljima pozicionirati Karlovac kao kvalitetnu cjelogodišnju gastronomsku destinaciju. Tako izdvajamo jela s pivom koja su bila posebnost ove ljetne sezone u ponudi karlovačkih restorana. Pivski meniji su i dalje aktualni no karlovački restorani spremni su i za jesensku sezonu koji u ponudi imaju sjajne specijalitete za ljubitelje gljiva, a čak jedanaest restorana pripremilo je maštovita jela koja svakako preporučujemo isprobati. Karlovac se može pohvaliti šumom Kozjačom, a i okolica grada zaista obiluje šumama pa tako i šumskim plodovima. Gljive su vrlo popularna i često viđena namirnica na tanjuru, a to su prepoznali i karlovački ugostitelji te su uz pivo kao važnu namirnicu istaknuli upravo gljive. U ponudu restorana se tako mogu naći – rižoto sa šumskim gljivama, umak od lisičarki, kremasta juha od vrganja te brojna druga jela s gljivama.

TZ grada Karlovca podržat će ponudu karlovačkih ugostitelja i promotivnom kampanjom na temu specijaliteta s gljivama

Promotivna kampanja na društvenim mrežama Facebook i Instagram trajat će sve do kraja listopada 2020. godine, a cilj je povećanje vidljivosti i bolja prezentacija lokalne gastronomije te privlačenje posjetitelja motiviranih originalnom gastronomskom ponudom u Karlovac.

“Karlovac i na ovaj način želimo istaknuti kao poželjnu cjelogodišnju vikend destinaciju. Puno je toga što možemo ponuditi svojim gostima. Kvalitetna gastronomska ponuda ono je što će upotpuniti doživljaj posjetitelja u destinaciji, te je neophodna tijekom cijele godine. Stoga nas veseli suradnja s karlovačkim restoranima, njihov odličan odaziv i tematska ponuda menija na koju posjetitelji vrlo dobro reagiraju”, rekla je Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

2 thoughts on “Karlovački restorani spremni su i za jesensku sezonu – u ponudi su specijaliteti za ljubitelje gljiva

Comments are closed.