ledo kapri grande amore sladoled / 2021.

Kapri Grande Amore – sladoled od vanilije s kakaom i jagodnim punjenjem

Kapri je jedan od onih sladoleda koji svojom neodoljivom kombinacijom okusa osvaja već na prvu, a sada je došao i Kapri Grande Amore! Mnogi ljubitelji ovog slatkog deserta dosad su ga u Ledo škrinji mogli pronaći u formi korneta. A sada, brojne njegove obožavatelje razveselit će vijest kako je Kapri sada dostupan i u obliku finog sladoleda na štapiću! U Ledo škrinji možete ga pronaći pod imenom Kapri Grande Amore!

Zbog svoje kombinacije sladoleda okusa kremaste vanilije s punjenjem od sočne jagode i kakao preljevom, Kapri Grande Amore odličan je izbor kada se želite zasladiti ili uljepšati dan svojim voljenima. Upravo je ovu sladolednu poslasticu Ledo prigodno odlučio lansirati u vrijeme Valentinova, kako bi svim zaljubljenima dodatno uljepšao nadolazeće razdoblje. Novi Kapri je spreman mnoge sladoledoljupce uvjeriti da Valentinovo ne mora biti samo jednom godišnje. Uz ovaj zavodljivi sladoledni spoj svaki dan može biti praznik ljubavi.


Uz predstavljanje sladoleda Ledo je 8. veljače 2021. godine pokrenuo i Instagram nagradni natječaj! On je organiziran kako bi potrošačima Valentinovo učinio još posebnijim. A putem njega potrošači mogu osvojiti slatki paket u kojem se krije Kapri hoodica “za nju i njega”. Sve što trebate učiniti je iskazati svoje osjećaje prema voljenoj osobi na kreativan način. A Ledo će to znati cijeniti i najbolje nagraditi vrijednim nagradama. Više detalja o samom natječaju dostupno je Ledovom Instagram profilu.

Tagged