Dukat b.Aktiv LGG PRO-ho-ho-POLIS / Dukat b.Aktiv LGG Super osjeCHAI / 2020

Dukat predstavio b.Aktiv LGG PRO-ho-ho-POLIS – prvi jogurt s propolisom

Najpoznatija linija funkcionalnih jogurta Dukat b.Aktiv LGG predstavila je svoje limitirano, zimsko izdanje koje čine dva nova funkcionalna jogurta koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta.

Dukat b.Aktiv LGG PRO-ho-ho-POLIS prvi je funkcionalni jogurt na tržištu s propolisom, medom i limunom. Kao takav, zasigurno će ove zime biti jedan od najtraženijih funkcionalnih jogurta uopće.


Spoj propolisa kao vrijednog izvora vitamina, minerala i flavonoida te mljekarske kulture LGG, vitamina B6 i E koji su redovni sastojci linije b.Aktiv LGG čine novi b.Aktiv LGG najboljim izborom jogurta u jesenskom i zimskom razdoblju.

Drugi predstavnik zimskog limitiranog izdanja – b.Aktiv LGG Super osjeCHAI – spaja okuse crnog čaja, cimeta, đumbira, kardamona i klinčića. Svakim gutljajem neodoljivo priziva blagdanski ugođaj, gdje god bili.

Jesensko i zimsko doba mogu biti veliki izazov za imunitet

Stoga je nužno jačati imunitet vodeći brigu o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. Novi b.Aktiv LGG jogurti ukusni su i snažni saveznici koji pomažu ojačati prirodnu otpornost organizma, svaki dan.

b.Aktiv LGG PRO-ho-ho-POLIS i b.Aktiv LGG Super osjeCHAI pakirani su u praktičnim 330-gramskim bočicama i dostupni na prodajnim mjestima po preporučenoj cijeni od 8,49 kuna.

Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi dukat.hr.

Tagged