bolt - dostava biciklom - 2020

Bolt Food dostavlja hranu i u Novi Zagreb – ponuda više od 200 restorana

Ponuda dostave hrane Bolt Food je od srijede, 23. rujna 2020. godine dostupna i u Novom Zagrebu, čime je ta usluga osigurala prisutnost u gotovo cijelom Gradu Zagrebu. A tijekom promotivnog razdoblja korisnici će moći naručiti hranu u pola cijene iz restorana smještenih u Novom Zagrebu!

Korisnici Bolt Fooda u Zagrebu tako mogu naručivati hranu iz više od 200 restorana, dok su na samom početku, prije četiri mjeseca, mogli iz njih 70-ak.

Od pokretanja usluge dostave hrane njoj su se pridružila i neka svima poznata imena, kao što su KFC, Batak grill, Juicebox, Koykan i Choco cafe, a korisnici iz Novog Zagreba će moći naručiti hranu i iz navedenih restorana. Nakon pokretanja Bolt Fooda, a zahvaljujući partnerima Lonia te PPK-u, vrlo brzo se omogućila i opcija naručivanja namirnica na kućnu adresu.“Drago nam je što će se na našu platformu pridružiti 20-ak novih restorana iz Novog Zagreba, a i da će se novi korisnici napokon moći uvjeriti zašto je Bolt Food najbolji izbor. Iznimno smo zadovoljni s činjenicom da su korisnici prepoznali našu kvalitetu te da smo uz njihovu naklonost i odlične odnose s dostavljačima partnerima uspjeli povećati broj tjednih narudžbi za čak sedam puta u odnosu na početak. Veseli nas i to što se broj narudžbi udvostručio u kolovozu naspram srpnja”, rekao je David Ban Ostić, direktor Bolt Fooda za Hrvatsku.

O usluzi Bolt Food

Bolt ima preko 30 milijuna korisnika u preko 35 zemalja, a dostava hrane – Bolt Food – najprije je pokrenut u Estoniji u ožujku 2019. godine, a trenutno je dostupan u 14 zemalja.

A ukoliko žele, a još to nisu napravili, zainteresirani restorani i vozači / dostavljači mogu se registrirati na mrežnoj stranici na adresi food.bolt.eu.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -