Avantgarden Event Square Zagreb / interijer

Avantgarden Event Square – Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja

U neposrednoj blizini Maksimirske šume svečano je otvorena nova oaza za organizaciju tematskih privatnih i korporativnih događanja te vjenčanja – AvantGarden Event Square. Pored već poznatog Avantgardena i Paka bistroa & Boutiquea u Hondlovoj 2/9, kojeg je moguće transformirati i prilagoditi za različite vrste događaja u lounge & brunch te wedding stilu kapaciteta do 200 ljudi te uslugama cateringa kojeg pružaju Catering4You, Ante Perica, vlasnik modularnih objekata u svoje je poslovanje unio dodatnu atraktivnost i osvježenje novim modularnim prostorom naziva Avantgarden Event Square.

Avantgarden Event Square nalazi u zelenoj oazi u neposrednoj blizini Maksimirske šume, čiji stil uređenja proizlazi iz osobnosti, iskustva, znanja i sklonosti samog vlasnika.

Uređenje elementima jednostavnih oblika, naglasio se održivi razvoj koji u prvi plan stavlja prirodnu ljepotu i prilagodbu podneblju, a koji je vidljiv kroz staklene stijene objekta. Takvo uređenje prati i uređenje eksterijera, kroz inspiraciju godišnjim dobima.

“Zahvaljujemo svima na podršci svečanog otvorenja našeg novog objekta, s kojim smo integrirali naše mnogobrojne usluge i iskustva organizacije različitih tematskih događaja, a u skladu s održivim razvojem. Na ovaj način Avantgarden Event Square će se uvrstiti u turističku ponudu Grada Zagreba s kompleksom od 800 m2, koji će biti riznica sjećanja na najljepše trenutke za sve one koji se odluče na zajednički život ili organizaciju korporativnih i privatnih događaja, promociju proizvoda, proslave obljetnica, prigodne zabave, domjenke, konferencije, sajmove i razna druga događanja uz koja vežemo dobru zabavu i vrhunsku ponudu hrane i pića”, rekao je Ante Perica povodom otvorenja.

Upravo u tom segmentu predstavili su svoj novi proizvod – Sushi meet you (sushi s mesom s posebnom recepturom).

Osim različitih tematskih događaja organizatori su najavili i provođenje specijaliziranih obrazovnih programa u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu – Specijalist – Poznavatelj vina i Hortikultura za uređenje doma.

Sushi meet you / Avantgarden Zagreb

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged