amazinga zagreb - family entertainment centar - zagrebački velesajam - 2020.

Amazinga je dobila restoran u kojem nudi burgere, pizze i dnevne gablece

Amazinga, najveći europski family entertainment centar, u sklopu svog kompleksa otvorio je i restoran! Ovaj moderan ugostiteljski objekt svakodnevno nudi bogatu ponudu hrane, a ponuda uključuje burgere, pizze, a la carte jela, ražanj kao i dnevne gablece.

Tako je Amazinga, obiteljski zabavni centar smješten na Zagrebačkom Velesajmu, novom gastro-uslugom obogatila svoju ponudu. A u ovih nekoliko dana restoran je poslužio više od 5.000 obroka! Restoran s tristotinjak sjedećih mjesta proteže se kroz prizemlje i galeriju centra.
A tu je i vanjska terasa na kojoj je dodatnih pedesetak sjedećih mjesta.


U svakodnevnoj ponudi ovog novog zagrebačkog restorana su jela a la carte, pizze, salate i deserti. No, u Amazinga restoranu pripremaju se i dnevni gableci koji će se servirati od ponedjeljka do petka. Kruna ponude restorana su hamburgeri, a njih će pripremati chef Slaven Đekić, koji je zagrebačku gastro scenu osvojio kultnim street food lokalom Škatulica.

Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Slavena Đekića

“Trenutno poslužujemo šest burgera, a u razvoju su još dva recepta kojima ćemo zaokružiti ponudu. Zahvaljujem svima koji su redovito posjećivali Škatulicu, a sada ih pozivam da sada posjete Amazingu. Tu ih čekam s receptima, okusima i teksturama koje su zavoljeli i po koje su se vraćali”, rekao je chef Slaven Đekić, koji je sa Škatulicom i njenom hranom stekao vjernu publiku.

Znajući da zabava na atrakcijama troši puno energije i kalorija koje kasnije treba nadoknaditi, Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Đekića. Njih će do kraja rujna 2020. godine besplatno poklanjati uz svaki kupljeni Platinum all-day paket. Također, burger ćete dobiti i uz svaki kupljeni Amazinga pack od 3 sata. Više informacija o Amazingi doznajte na mrežnim stranicama na adresi amazinga.fun.

hamburger, coca cola i pommes frites - amazinga zagreb - 2020

Tagged