pet friendly - aminess - prijatelj kućnih ljubimaca I 2022.

Aminess prijatelj kućnih ljubimaca – svi objekti od sada pet friendy

Turistička kompanija Aminess oduvijek je u svojim hotelima i kampovima “snažno orijentirana prema obiteljima”. No, već duže vrijeme posve je uobičajeno da su neizostavni članovi obitelji i njihovi ljubimci. Aminess stoga od ove sezone otvara vrata za kućne ljubimce u svim destinacijama i objektima! Ovaj novi pet friendly program prati posebne standarde koji će svim gostima koji imaju ljubimce omogućiti odmor i boravak za pamćenje. I to s najvišom razinom kvalitete usluge!


U svim Aminess hotelima i kampovima od Istre, preko otoka Krka pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, uvedeni su paketi kategorizirani po vrsti smještajnog objekta koji prate posebne standarde za goste s kućnim ljubimcima. A sve to kako bi ih bezbrižno mogli povesti na zajednički odmor. Tako će ljubimce dočekati i pokloni poput zdjelice za vodu, kolačića i privjeska za ogrlicu. Također, tu će biti i igračka s kojom će zasigurno odmah krenuti u pustolovinu. Kako bi svi gosti s i bez ljubimaca mogli neometano uživati u svom odmoru, unutar Aminess objekata prema kućnom redu točno su definirani prostori u kojima kućni ljubimci mogu boraviti u pratnji svojih vlasnika.

Aminess je istinski prijatelj kućnih ljubimaca

“U želji da našim gostima i njihovim kućnim ljubimcima osiguramo nezaboravno iskustvo boravka svi Aminess objekti od ove godine postaju pet friendly. Sa zadovoljstvom ćemo ugostiti svakog kućnog ljubimca. A ovisno o preferencijama i objektu vlasnici mogu birati između nekoliko različitih paketa usluga kako bi odmor svima bio ugodan. S ponosom mogu reći da je Aminess istinski prijatelj kućnih ljubimaca”, istaknula je Tatjana Glamatović, direktorica kampa Aminess Sirena i voditeljica Pet friendly projekta u Aminessu.

Kućni ljubimci koji žele putovati sa svojim vlasnicima moraju imati najmanje šest mjeseci te posjedovati valjanu veterinarsku putovnicu. Pri tome broj kućnih ljubimaca koji borave u hotelskoj sobi ograničen na jednog. Napominjemo da u apartmanima, mobilnim kućicama i vilama mogu boraviti dva ljubimca. Sve dodatne informacije i detalje možete doznati na službenoj internetskoj stranici.

Podsjetimo, pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije. Objekti se nalaze u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu te u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila. Svi oni mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju.

Tagged