gnk dinamo zagreb | logo | 2020.

Priopćenje GNK Dinama vezano za suđenje – gospodo iz HNS-a, dosta je!

Gospodo iz HNS-a, dosta je – u Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči i ne žali se na suđenje. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, ali i na sve druge načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti.

Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna sto radi. Večeras, na Maksimiru, u utakmici koja bi trebala biti najveća svečanost hrvatskog nogometa, u samo 45 minuta taj je čovjek i njegovo suđenje “masakrirao” Dinamo. Nije sudio apsolutno čisti, nedvojbeni kazneni udarac na Lovri Majeru, išao je gledati VAR i pored zdravih očiju odlučio je zažmiriti.

Drugi mogući kazneni udarac, nakon povlačenja Gavranovića, nije išao niti pogledati. Nije sudio indirekt na vraćenu loptu Kaliniću, a na kraju ne sudi ni evidentno rušenje Gavranovića u terenu, iako je pet metara od situacije. Ništa tu nije slučajno – to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku – slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana.

Nije vas briga za hrvatski nogomet i pošteno suđenje. Putujete, gostite se i čekate da vam u Maksimiru ponovo poklonimo 14 igrača koji će stvarati uspjehe hrvatske reprezentacije!? Dosta je! S Dinamom se više nećete napucavati na ovaj način, vidjet ćete to vrlo brzo. (GNK Dinamo / gnkdinamo.hr)

Tagged