ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
vlastiti stav
 
o imenovanju ni toga ili bilo kojega drugog javnog prostora odluka niie donesena referendumom

Bezuvjetno zahtjevamo da novi saziv Gradske skupštine bez otezanja donese odluku o preimenovanju sadašnjeg Trga maršala Tita

 
trg maršala tita, zagreb
 
arhiva objavljenih komentara:
   
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
 
 
Kao zastupnici u Skupštini Grada Zagreba, izabrani 21. svibnja 2017. godine na neovisnoj listi Brune Esih, ujedno i članovi predsjedništva političke stranke Bruna Esih - Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku (u osnivanju), bezuvjetno zahtjevamo da novi saziv Gradske skupštine Grada Zagreba na propisani način i bez otezanja donese odluku o preimenovanju sadašnjega Trga maršala Tita.

Budući da je komunizam negacija demokracije, a Jugoslavija negacija hrvatske državnosti, nedopustivo je da u demokratskoj hrvatskoj državi jedan javni prostor nosi ime po jugoslavenskom diktatoru, generalnom sekretaru Komunističke partije Jugoslavije - Sekcije Komunističke internacionale i maršalu Jugoslavenske armije.


O imenovanju ni toga ili bilo kojega drugog javnog prostora odluka niie donesena referendumom pa je licemjerno i nedopustivo da se pokušajem raspisivanja referenduma, navlastito usred ljeta i na način koji omogućuje manipulacije i zloupotrebe, nastavlja vrijeđati hrvatski narod i demokratski duh njegova Glavnog grada.

Pozivamo i gradske zastupnike izabrane na listi Hrvatske demokratske zajedniceda još jednom ne iznevjere vlastite birače, koji su tijekom skoro tri desetljeća svojim glasovanjem za demokraciju i za Hrvatsku glasovali protiv komunizma i Jugoslavije pa time i protiv simbola i obilježja tog zločinačkog poretka i te zločinačke države.


Uklanjanje tog žiga jugoslavenske komunističke sramote neka bude preduvjet naše suradnje u Gradskoj skupštini i doprinos suočavanja s prošlošću u glavnome gradu Hrvatske s kojim bi se, radi budućnosti, trebao moći poistovjetiti svaki građanin!Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović, Tomislav Jonjić, Krešimir Kartelo i Ana Lederer
/ Bruna Esih - Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku
 
 
 
15. lipnja 2017.
vezano:
 
zbog zatvorenog ulaza iz strojarske moramo koristiti spojnu cestu između strojarske i držićeve kroz koju moramo ugurati autobuse dugačke petnaestak metara / travanj 2016.
 
 
arhiva objavljenih komentara:
   
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
 
Dodatne informacije:
Želite nam poslati Vaš komentar ili mišljenje? javite nam se ...
Napomena: Tekstovi objavljeni u rubrici `Komentari, mišljenja, stavovi, ..` su stajališta autora, a redakcija ZGportala ih samo prenosi na svojim internetskim stranicama.

Redakcija zadržava pravo neobjavljivanja Vaših materijala bez dodatnih objašnjenja. Svaki komentar poslan redakciji mora biti potpisan, a osobni podaci autora neće biti objavljivljeni. Rukopisi i materijali se ne vraćaju.

Uredništvo ZGportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da nam osobe pošalju tekst kojim promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge građane komentar neće biti objavljen.

Opće uvjete korištenja ZGportala možete pročitati ovdje.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb