ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI      
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu

pomozimo im

 
 
GDJE SAM?
>
>
sigurnost osobnih podataka
 
opća prava i obveze

Uvjeti korištenja naših usluga

 
uvjeti korištenja naših usluga
 
 
 

Dobrodošli na ZGportal Zagreb, zagrebački informativni portal s vijestima iz Grada Zagreba, zagrebačke okolice i Zagrebačke županije. ZGportal omogućuje vam korištenje njegovih usluga i sadržaja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge.

Korištenjem bilo kojeg dijela ZGportala smatra se da su korisnici upoznati sa uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. ZGportal ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.


Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i ZGportal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem njegovih sadržaja. ZGportal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava ZGportal i podložno je tužbi. ZGportal zadržava pravo promjene i privremenog ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. ZGportal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. ZGportal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.O objavama na ZGportalu

Prilozi objavljeni na ZGportalu Zagreb (zgportal.com) pripremaju se pomno, stručno i vrlo odgovorno, ali izdavač ne može odgovarati za posljedice njihove primjene.

Preneseni članci sa drugih medija ili oni napisani od strane vanjskih suradnika odražavaju mišljenje autora tih materijala i ne poklapaju se nužno sastajalištem redakcije.Primjedbe, sugestije i autorska prava

Molimo da primjedbe i sugestije šaljete na mail adresu redakcije portala redakcija@zgportal.com ili se javite preko kontakt obrasca. Sve primjedbe i sugestije na sadržaj portala primaju se sa zahvalnošću i posvećuje im se puna pozornost.

Ukoliko želite ostvariti bilo kakvu suradnju sa nama potrebno nas je prethodno kontaktirati.


Ukoliko to nije izričito unaprijed dogovoreno, rukopisi, slike, crteži, audio i video snimke se ne vraćaju.

Autorska prava su zaštićena. Nije dopušteno prenošenje tekstova u cijelosti ili djelomično bez pismenog odobrenja izdavača ili navođenja porijekla teksta.Zaštita privatnosti

ZGportal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, ZGportal neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

ZGportal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ZGportal portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


Korisnik ne mora ostavljati svoje prave podatke - oni neće biti provjeravani. Točnost podataka je uvjet samo prilikom prijave za nagradne igre, naravno, ukoliko dobitnik želi biti obaviješten o osvajanju nagrade. U slučaju da su podaci krivi, nagrada se dodjeljuje slijedećem prijavljenom korisniku.

Više o temi pročitajte ovdje.Obveze korisnika

Korisnicima ZGportala strogo je zabranjeno: objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i / ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.

Zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima - lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe - manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ZGportala - objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom - objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane.


Zabranjeno je svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i / ili hardvera i telekomunikacijske opreme - prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Nije dozvoljeno kršenje privatnosti, kao što je npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata i trećih lica, osim općepoznatih podataka o javnim osobama.Napomena: Samoinicijativno poslani materijali

Svi samoinicijativno poslani materijali (fotografije, video i audio snimke, tekstovi i drugi slični materijali - autorski radovi) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na ZGportalu. Pošiljatelji prihvaćaju da za tako poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar, ukoliko prethodno nije dogovoreno.

Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal ZGportalu jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.Izmjene uvjeta korištenja

ZGportal Zagreb zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. Sve važnije obavijesti o izmjenama ZGportal će objaviti na svojim stranicama.
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
terms of use of our services
nutzungsbedingungen unserer dienstleistungen
hash tag: #ZGportal #ZagrebJeMojKvart #UvjetiKoristenja #AutorskaPrava #ZastitaPrivatnosti
zadnja izmjena podataka na stranici: 25.07.17.
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb