stjepan lach - više od ljubavi | 2021.

Stjepan Lach predstavlja debitantski album “Više od ljubavi” i deset ljubavnih poslastica

Stjepan Lach predstavio je svoj debitantski album “Više od ljubavi”. A predstavio ga je u savršeno vrijeme, jer je kasna jesen vrijeme kojem se posebno radujemo. Naime, bliže svima dragi Advent, Božić i Nova Godina. Ako još uvijek ne znate što pokloniti pod bor onima koje volite, idealan poklon je Stjepanov novi album “Više od ljubavi”. Ova topla ljubavna poslastica zasigurno će ugrijati mnoga srca, navući osmijehe i zaraznim ritmovima natjerati na ples.

“Prije točno četiri godine odlučio sam započeti predano raditi vlastite autorske pjesme. A sada sam jako uzbuđen što je konačno objavljen i moj album prvijenac. Ponosan sam što sam u te četiri godine uspio postaviti dobre temelje i izgraditi svoje ime i prepoznatljivost na hrvatskoj glazbenoj sceni. Publika koja me prati od početka zna da sam ostao dosljedan sebi, a ta dosljednost privlači svakim danom i nove fanove na čemu sam iznimno zahvalan. Radi publike sve ovo i radim. Najveća je sreća kad netko prepozna i zavoli ono što radiš”, rekao je Stjepan Lach.

Stjepanovoj prepoznatljivosti mnogo je pridonijela i popularna emisija HRT-a A strana. Posebno je zanimljivo da je od svog pojavljivanja u emisiji Stjepan propustio samo jednu emisiju, a od prosinca moći ćete ga pratiti i u novoj sezoni. Manje je poznato da je Stjepan svoju vokalnu izobrazbu stekao u Školi pjevanja Husar&Tomčić. A kako sam često ističe, sve što je dosad u glazbi postigao ne bi se ostvarilo da nije bilo podrške Škole, tj. njegovih mentorica Ivane Husar i Martine Tomčić

Stjepan na albumu predstavlja dvije nove pjesme uz osam već objavljenih singlova

“Prvi album sadrži 10 pjesama. Izdvojio bih hitove Ne mogu odoljeti i Više od ljubavi koje su posebno zavoljeli mladi parovi, tako da sam u posljednje vrijeme sve češći gost iznenađenja na svadbama, budući da mladenci uz te pjesme žele uplesati u svoj bračni život. Cijeli album zapravo savršeno prati i moj privatni život. Naime, kroz vrijeme njegova nastajanja oženio svoju Jelenu i dobio dva predivna sina, Benjamina i Izaka. Oni su moje najveće blago i ono nešto – više od ljubavi”, dodao je Stjepan.

“Izlazak albuma planirao sam obilježiti promotivnim koncertima. No, nažalost radi cijele situacije s pandemijom koronavirusa bili smo prisiljeni iste odgoditi za neko bolje vrijeme. Nadam se i vjerujem da ćemo Valentinovo 2022. godine proslaviti zajedno pjevajući o ljubavi. O niti koja spaja ovih 10 pjesama u album Više od ljubavi…”, zaključio je Stjepan Lach. Stjepana pratite na njegovom Instagram profilu.

Album “Više od ljubavi” – popis pjesama:

1. Nije važno
2. Prava razlika
3. Više od ljubavi
4. Slavimo ljubav
5. Kraj
6. Ne mogu odoljeti
7. Ja nisam taj
8. Dođi mi kao sunce
9. Zauvijek
10. Tvoje i moje

VIDEO: Stjepan Lach – Ja nisam taj

Tagged