she loves pablo - crumble | 2020.

She Loves Pablo predstavlja animirani video spot za pjesmu Crumble

Umjesto velikog koncerta koji se trebao održati u svibnju 2020. godine, zagrebački bend She Loves Pablo poklanja novi animirani video spot nastao u viziji i izvedbi animatorice i ilustratorice Ire Bulić. “Crumble” je treći singl s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self” izdanog početkom godine. A dodajmo, Ira Bulić stoji iza originalnog brenda “Nisam tapir”. Ona je diplomirala Animirani film na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, dizajnom, character dizajnom te autorskom i komercijalnom animacijom za filmove, TV reklame, videospotove itd. I dodajmo, montažu videospota potpisuje Valent Balun.

“Od prve sekunde znali smo da radimo pjesmu kakvu nismo nikad dosad. Došla nam je potpuno prirodno, napravili smo ju u jednoj probi, a mislim da je najveći odmak od nekakvog stila koji je prepoznatljiv za nas. U skladu s tim, htjeli smo i da spot bude nešto drukčije od svega dosad i tu je Ira odradila fenomenalan posao”, opisuje proces Leonard Klaić, bubnjar benda, koji stoji i iza produkcije, miksa i masteringa albuma, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić.

Vinil albuma Death Threats From Future Self (Dostava Zvuka / Dirty Old Label) u prodaji je u Dirty Old Shopu po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima. A o bendu She Loves Pablo doznajte sve što vas zanima na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: She Loves Pablo – Crumble

Tagged