pocket palma - najbolje za nas | 2020.

Pocket palma singlom “Najbolje za nas” zaokružila priču svog prvog albuma

Synth wave duo Pocket palma istoimenim debitantskim albumom objavljenim u prosincu 2019. godine, odmah je osvojio slušatelje i kritičare. Anja i Luka su se zahvaljujući talentu, marljivom radu, inovativnosti i originalnosti etablirali kao jedno od nezaobilaznih imena domaće glazbene scene. “Ova pjesma jedna je od nama najdražih i najemotivnijih… Aranžman je nekoliko godina stajao neiskorišten sa starim tekstom na engleskom, a onda se otvorila savršena prilika. Odlučili smo napisati novi tekst i pjesmu sakriti kao bonus traku koja se nalazi isključivo na vinilu”, rekli su Anja i Luka.

“Ono što nismo očekivali je da će se publici baš toliko svidjeti. Stoga, odlučili smo ju odlučili izbaciti i digitalno kao pjesmu koja će završiti priču našeg debitantskog albuma Pocket palma. Za remix je bio zadužen Fantom s kojim već dulje vrijeme priželjkujemo suradnju. Neopisivo nam je drago da je baš on taj koji je ovoj pjesmi dao novo ruho”, otkrivaju Anja Papa i Luka Vidović. A novim singlom Najbolje za nas grupa Pocket palma zaokružuju priču debitantskog albuma. Ujedno, pripremaju se za novu glazbenu pustolovinu…

Pocket Palma je hrvatski synthwave duo koji su 2012. godine u Zagrebu osnovali Anja Papa i Luka Vidović. Do 2019. godine ovaj je bend bio poznati pod imenom Side Project. A kao Side Project objavili su dva albuma – Things which no one else should know about (2015.) i Lonely boys (2017.)… Više o bendu doznajte na njihovom Instagram profilu.

VIDEO: Pocket palma – Najbolje za nas

Tagged