pirati | 2024.

Pirati, popularni velikogorički bend, obilježava elikih 20 godina uspješne karijere pjesmom “Samo ne plači”

Velikih 20 godina uspješne karijere popularni velikogorički bend Pirati obilježava objavom nove pjesme “Samo ne plači” u kojoj udružuje snage s dokazanim hitmejkerima Denisom Dumančićem i Fayom. A ova dvojica autora uvijek pogode žicu benda koji svojim pjesmama i live nastupima publici istovremeno daje i neopisivu zabavu i nevjerojatnu emociju.

Nakon hitova Tebe da zaboravim, Godina za godinom, Da je sreće, Laka meta i Horizont koji su se našli na albumu prvijencu Tebe da zaboravim objavljenom 2020. godine u izdanju Croatia Recordsa, Pirati nastavljaju snimati nove pjesme u svom prepoznatljivom stilu. “Osjećamo nalet neke ludo pozitivne energije. A ona rezultira sjajnim pjesmama koje nastaju u fenomenalnoj studijskoj atmosferi s Denisom i Fayom koji nas poznaju u dušu. Tako da nam ne treba puno riječi. Jednostavno sviramo i uživamo. I jedva čekamo reakcije publike na novu pjesmu. Legla nam je 100 posto i evo već ovoga petka ju izvodimo uživo na koncertu. Tako ćemo iz prve ruke vidjeti što kaže sud koji jedini priznajemo kada je o glazbi riječ. A to je sud publike”, poručili su Pirati.

Videospot dramatične radnje za pjesmu Samo ne plači potpisuje Igor Kolarec iz VG foto studija. A glavna uloga pripala je glumici i radijskoj novinarki Maji Štrbac koja je svojim glumačkim umijećem oduševila cijelu ekipu na setu. I dodajmo, pjesma Samo ne plači dostupna je na svim digitalnim glazbenim servisima. Više o ovom pop bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pirati – Samo ne plači

Tagged