marko kutlić & lea dekleva - sami | 2023.

Marko Kutlić i Lea Dekleva predstavljaju spot za pjesmu “Sami”, koja je jedna od najljepših glazbenih dueta uopće

Lea Dekleva i Marko Kutlić za pjesmu “Sami”, jedan od najljepših glazbenih dueta, snimili su i videospot. Podsjetimo, “Sami” je pjesma koja je spojila dvije glazbene duše, Marka Kutlića i Leu Deklevu, a oni su je predstavili na 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku gdje su oduševili publiku, dok im je stručni žiri dodijelio drugu nagradu. Iskrena je to i proživljena emotivna priča. Lea se pokazala kao izvrstan autor, a Marko je sve upotpunio svojim posebnim vokalom i interpretacijom.

Aranžman za pjesmu Sami napravio je Branimir Mihaljević koji je za pjesmu na Dalmatinskoj šansoni dobio nagradu za najbolji aranžman, a Matija Dedić i Nikola Marjanović oduševili su kao gostujući izvođači i pjesmi dodali još jednu dimenziju. Uz prekrasan duet predstavljen je i novi videospot u produkciji Dinka Čvorića Doringa. Tako su na magičnoj lokaciji, uz klavir, Marko i Lea otpjevali su svoje emocije…

Marko Kutlić je jedan od naših najbolji i najperspektivnijih izvođača koji ima velike planove. A on će ove jeseni predstaviti svoj drugi studijski album i dodajmo, u četvrtak, 23. studenog 2023. godine, priprema i veliki koncert u Tvornici kulture. “S velikom radošću i uzbuđenjem čekam koncert u Tvornici. Baš se veselim tom danu i prilici da se podružim sa svojim ljudima. Sve sam trenutno podredio tom danu i sve moje misli su usmjerene na taj koncert. To će biti moj najveći solo koncert u dosadašnjoj karijeri”, rekao je Marko.

Marko održava veliku promociju albuma “Poleti ptico” u Tvornici kulture

Osim najznačajnijih pjesama s prvog studijskog albuma kao što su Samo nek ona sretna je, Sam protiv svih, Kreni i drugih, Marko će izvesti sve pjesme s nove ploče. Osim objavljenih singlova Budi moja noć, Uz nju, Budiš me, naslovnog singla Poleti ptico i drugih, publika će imati priliku poslušati i izvedbe nekih novih pjesama po prvi put uživo. A sjajna interpretacija, prepoznatljivi refreni pjesama i fantastična energija na pozornici njegov su zaštitni znak. Posljednjih godina pjesmama je osvojio publiku, kao i brojne nagrade.

“Pripremio sam s bendom poseban program. To što planiramo napraviti 23. studenog u Tvornici još do sada nigdje nismo na takav način napravili. Svirat ćemo sve pjesme s nove ploče Poleti ptico koja će od 10. studenog biti dostupna online i na streamingu, a tjedan dana prije samog koncerta ljudi će moći album nabaviti i fizički, kao i merch koji će biti dostupan u ograničenom broju na sam dan koncerta. Koncert sam podijelio u tri dijela. Osim pjesama s novog albuma, svirat ćemo i pjesme s prve ploče. Imat ću zanimljive goste od kojih će mi se neki po prvi put pridružiti na pozornici. Bit će svega. Od rock’n’rolla do acoustic balada. Sve u svemu jedan zanimljiv i bogat program”, dodaje Marko.

Marko Kutlić je tijekom ljeta 2023. godine nastupao je na čitavom nizu festivala. A osim na Dalmatinskoj šansoni, sudjelovao je i na Zagrebačkom festivalu te na Melodijama Jadrana. Tamo se predstavio pjesmom Kad god poželiš koja nosi iskrenu emociju i priča priču koju su mnogi proživjeli. Publika ju je prepoznala, pjesma je ubrzo postala himnom ljeta i osvojila top liste diljem zemlje. Više o Marku doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Marko Kutlić ft. Lea Dekleva – Sami

Tagged