marija mirković - ljubila ne ljubila | 2023.

Marija Mirković za pjesmu “Ljubila ne ljubila” predstavlja presladak video spot

Kantautorica Marija Mirković nedavno je nastupila na CMC Festivalu u Vodicama s pjesmom “Ljubila ne ljubila”, a sada je za nju predstavila i presladak spot. Na videu je Marija radila sa Sandrom Mihaljević, koja je spotom udahnula novu energiju u ovu pjesmu. I dodajmo, sjajnim animacijama Davida Lovrića i Marijinom neodoljivom šarmantnošću ovaj spot će vas osvojiti na prvo gledanje.

“Moj dio spota snimljen je za dva-tri sata, jer je redateljica Sandra već imala scene ispisane koje trebam snimiti i odglumiti. Glavni lik u spotu je mali, nacrtani zaljubljeni dječak kojeg smo nazvali Miki. Sandrina ideja da ovog puta snimimo spot koji se razlikuje od svega što smo do sada radili je odlična. Pjesma je dobila topao i lijep spot, zanimljiv, a pritom vrlo jednostavan. Moja sama želja je bila da spotom i pjesmom izazovem lijepe emocije kod ljudi, tako da mislim da smo uspjeli u tome. Naravno, moj dio posla je bio brz i lagan, ali redateljica i animator su pred sobom imali ozbiljan posao za napraviti”, rekla je Marija Mirković.

Glazbu za pjesmu Ljubila ne ljubila potpisuje upravo Marija, dok je na tekstu surađivala s Alkom Vuicom. I dodajmo, pjesmu je aranžmanski upotpunio Branimir Mihaljević. Pjesma Ljubila ne ljubila nastavak je uspješnih singlova u samostalnoj karijeri Marije Mirković. I spomenimo da je osim te pjesme, na pozornici CMC Festivala Ivana Kovač je izvela singl Ovisan, za koji Marija potpisuje glazbu. Naime, osim Ivane, ova mlada kantautorica surađuje i s brojnim drugim kolegama. Marija Mirković glazbenu je karijeru započela u skupini The Frajle, za koje je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova. A više o The Frajlama i njihovim aktivnostima možete doznati na njihovom službenom Facebook profilu.

VIDEO: Marija Mirković – Ljubila ne ljubila

Tagged