mariah carey - all i want for christmas is you | 2023.

Mariah Carey predstavlja spot za svoju božićnu pjesmu “All i want for Christmas is you” u kojem su prikazani dijelovi njezine turneje “Merry Christmas one and all”

Mariah Carey, svjetska glazbena diva, objavila je novi video spot za svoju najpoznatiju božićnu pjesmu “All i want for Christmas is you”! A u toj novoj verziji spota za ovu bezvremensku božićnu pjesmu prikazani su dijelovi njezine turneje “Merry Christmas one and all”, koja je, podsjetimo, počela 15. studenog 2023. godine u Kaliforniji. I dodajmo, ova prekrasna božićna pjesma “All i want for Christmas is you” objavljena je davne 1994. godine. No ona je i danas vrlo rado slušana blagdanska pjesma kojoj popularnost sve više i više raste.

Što se tiče novog spota za božićnu pjesmu All i want for Christmas is you, spomenimo da Mariah Carey u jednom trenutku na sebe stavlja lentu na kojoj piše Kraljica Božića. Kada ćete pogledati cijeli spot, shvatit ćete da joj ta titula savršeno pristaje. I dodajmo, tijekom jednog od njezinih brojnih koncerata na pozornici su joj se pridružili i 12-godišnji sinovi, blizanci Moroccan i Monroe, koje ima s bivšim suprugom Nickom Cannonom.

Ovaj video spot je u prvom danu prikupio više od 200.000 pregleda. A zanimljivo je dodati da je spot predstavljen samo dva dana nakon što je Billboard objavio da tijekom prosinca 2023. Mariah Carey po prvi puta u posljednjih nekoliko godina nije bila prva na njihovoj listi Hot 100. Naime, na vrhu je 78-godišnja Brenda Lee s pjesmom Rockin’ Around The Christmas Tree iz 1958. godine. Za sada se Mariah nalazi na drugom mjestu… Više o ovoj glazbenoj divi doznajte na njezinom Facebook profilu.

VIDEO: Mariah Carey – All i want for Christmas is you | Brenda Lee – Rockin’ around the Christmas tree

Tagged