lu dedić - plavi leptir | 2024.

Lu Dedić predstavlja spot za pjesmu “Plavi leptir”, a s njom će nastupiti i na Dori

Lu Dedić predstavlja videospot za pjesmu “Plavi leptir”, a dodajmo, s ovom će pjesmom malo drugačije i pomalo magično nastupiti na Dori. A spot pjesmi koju potpisuje Miroslav Lesić baš daje neku novu dimenziju. Spomenimo da iza produkcije spota stoji Tina Kadoić, a priču su zajedno s Lu Dedić dočarale plesačice Luna i Nika Lilek.

“Na spot sam ponosna i osim pri snimanju same pjesme Plavi leptir, kroz proces snimanja ovog spota još sam dublje prodrla u tu nježniju stranu sebe. Tina Kadoić snimala je i moj prvi spot i kao što sam očekivala, ponovna suradnja je bila još jedno predivno iskustvo. Tina mi daje dojam kao da se već dugo znamo. Uvijek napravi ugodnu i familijarnu atmosferu u kojoj ništa nije teško odraditi. Plesačice Nika i Luna Lilek su me oduševile svojim performansom. A posebno sam ponosna i na magičnu scenografiju koju je osmislila i postavila Marta Dolenčić“, rekla je Lu.

Lu Dedić je svoju glazbenu priču započela nedavno, a u kratkom roku isprobala je različite žanrove. No, pop izričaj je onaj u kojem se osjeća najbolje. Podsjetimo, ona iza sebe ima tri singla, a to su Zadnji sati ljeta, Prava stvar i Mijenjam se. A na pozornici Dore će pokazati svoju moćnu i nježnu stranu. S čarobnim stihovima povest će na kratko i bajkovito putovanje koje će se itetako upamtiti. “Organizacija je puno kompleksnija, neusporedivo s bilo čime što sam do sada radila. Zbog toga mi je uzbudljivo sudjelovati u cjelokupnom procesu i vidjeti kako se to sve odvija prije nego što stigne pred TV kamere i publiku. Pjesmu bih opisala kao vilinsku i bajkovitu, a u isto vrijeme nježnu i moćnu. Jako mi je drago što imam priliku predstaviti se takvom pjesmom, rekle je Lu. Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Lu Dedić – Plavi leptir

Tagged