ilan kabiljo - jet set djevojka | 2024.

Ilan Kabiljo se vraća na hrvatsku glazbenu scenu sa singlom “Jet set djevojka”

Ilan Kabiljo, legendarni hrvatski glazbenik i jedan od najpopularnijih izvođača 90-ih godina 20. stoljeća, vraća se na hrvatsku glazbenu scenu sa singlom “Jet set djevojka”. I dodajmo, na novom singlu je surađivao s Borisom Đurđevićem koji potpisuje aranžman i produkciju. A kako je Ilan najavio, ovaj singl označava njegov povratak na glazbenu scenu.

Jet set djevojka je zapravo moja stara pjesma još iz srednjoškolskih dana. No, sada mi se čini da je čekala ovo vrijeme i pravog producenta, a to je Boris Đurđević. Ona je baš nastavak mjesta na kojem sam očito privremeno stao. Inače, radim još neke pjesme sa Zvonimirom Dusperom Dusom tako da Jet set djevojka nije kratki povratak u glazbu. Bit će toga još i nadam se da će se publici svidjeti”, rekao je Ilan Kabiljo. Što još Ilan radi i stvara provjerite na njegovoj SoundCloud stranici.

“Ideja o suradnji rodila se na Megadance partyju koji se održao u zagrebačkoj Areni početkom veljače 2024. godine. I sam iznenađen dobrodošlicom i reakcijom publike na svoje hitove, Ilan Kabiljo mi je rekao da ima nekoliko demosnimaka i da je voljan ponovo ući u studio. Nekoliko vikenda je dolazio iz Beča kod mene pa smo se imali priliku bolje upoznati. Ilan je vrlo jednostavan čovjek i dijelimo iste poglede na glazbu, što nam je svakako bilo ključno za rad. Zaista sam počašćen što me odabrao za producenta jer mi je bilo zadovoljstvo raditi s njim”, rekao je Boris Đurđević.

VIDEO: Ilan Kabiljo – Jet set djevojka

Tagged