ev charger | 2024.

Strujni krug pokreće treću inicijativu za širenje mreže punionica za električna vozila širom Hrvatske | Prijavite se do nedjelje, 30. lipnja 2024. godine!

Udruženi u misiji za čišći i zeleniji okoliš, Strujni krug, hrvatska nacionalna udruga za e-mobilnost, zajedno s predanim partnerima za distribuciju i ugradnju punjača, pokreću treću po redu inicijativu za širenje mreže punionica za električna vozila širom zemlje. Dodajmo da ovaj potez ne samo da osnažuje infrastrukturu električnih vozila, nego i otvara put Hrvatskoj kao zelenom turističkom odredištu. Također, ovo je idealna prilika za ugostitelje, hotelijere i vlasnike apartmana.

Partneri udruge Strujni krug nude instalaciju punionica, za sve koji mogu osigurati električni priključak snage od 11 do 22 kW, uz minimalne troškove za određeni vremenski period. Čak i ako lokacija nije idealna, u ponudi su prilagođeni uvjeti i mogućnost obročne otplate, osiguravajući da svatko može biti dio ove ekološke revolucije. Spomenimo da je već više od 2.000 ugostiteljskih objekata prepoznalo ovu priliku. Tako oni pružaju svojim gostima više od samo smještaja ili obroka. Oni im pružaju budućnost koja je započela već jučer.

“Na infrastrukturi za električna vozila se kontinuirano radi što govori i činjenica da u svijetu gdje se svakodnevno traže održiva rješenja i inovacije u transportu, Hrvatska ne zaostaje. S više od četiri milijuna električnih vozila koja već kruže Europom i preko 70.000 koji posjećuju Hrvatsku tijekom ljetnih mjeseci, prisutnost punionica postaje ključna za zadovoljstvo suvremenih putnika. Vodeće platforme za rezervaciju smještaja već omogućuju filtriranje objekata s dostupnim punionicama. A to pokazuje jasnu smjernicu tržišta”, rekao je Hrvoje Prpić, predsjednik udruge Strujni krug.

Strujni krug promiče održivi razvoj i ekološku svijest i postavlja Hrvatsku na kartu zelenih turističkih destinacija

Zainteresirani se mogu prijaviti do nedjelje, 30. lipnja 2024. godine, putem online obrasca na službenoj web stranici udruge. Također, možete ih kontaktirati putem mail adrese info@strujnikrug.hr. Partneri Strujnog kruga pregledat će sve prijave i ponuditi optimalna rješenja za poslovne prostore. I to bez obzira radi li se o ugostiteljskom objektu ili smještajnim kapacitetima.

Ovim putem, udruga Strujni krug ne samo da promiče održivi razvoj i ekološku svijest nego i postavlja Hrvatsku na kartu zelenih turističkih destinacija. Više o ovoj udruzi doznajte na mrežnim stranicama na adresi strujnikrug.hr.

VIDEO: EV Charging Experiences Don’t Get Much Better Than This!

Tagged