ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
agrivi software
 
cloudmarket.vip.hr je centralno mjesto za sve korisnike koji upotrebljavaju cloud usluge

Vipnet i Agrivi nude inovativno cloud rješenje za poljoprivrednike

 
agrivi aplikacija
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
Svjetski hit Agrivi, nagrađivani domaći softver za pametno upravljanje poljoprivrednim procesima, koji poljoprivrednicima i vlasnicima OPG-ova pomaže osigurati veću produktivnost i profitabilnost proizvodnje, od sada je dostupan Vip pretplatnicima te Vipme korisnicima.

Vipnet ovime proširuje svoju ponudu cloud usluga dostupnih na Vip cloud marketu.

Cloudmarket.vip.hr je centralno mjesto za sve korisnike koji upotrebljavaju cloud usluge te nudi uštede, brzu i jednostavnu aktivaciju i deaktivaciju pojedinih usluga, najviše sigurnosne standarde, minimalna početna ulaganja te omogućava korisniku da se fokusira na osnovno poslovanje vlastite tvrtke.


"Vipnet je oduvijek bio generator inovacija, a naše cloud usluge osvojile su više međunarodnih nagrada za inovativnost. Raduje me što se u Vipnetovoj cloud ponudi od sada nalazi i usluga domaćeg startupa sa zavidnom svjetskom reputacijom i odličnim rezultatima. Ovakva vrsta suradnje je putokaz i pozivam startupe da nam se jave sa svojim projektima kako bismo njihovoj inovaciji pridružili snagu Vip brenda. Agrivi iza sebe ima više domaćih i međunarodnih nagrada sa startup natjecanja i to je nedvojbeni dokaz kvalitete. Uz ovo praktično rješenje s Vip cloud marketa, poljoprivrednici i vlasnici OPG-a će si u kombinaciji s ostalim Vip proizvodima i uslugama na jednostavan način moći olakšati svakodnevne poslove.", rekao je Adrian Ježina, član Uprave Vipneta.


Agrivi sustav za pametno upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom na jednom mjestu poljoprivrednicima omogućuje korištenje niza alata za povećanje produktivnosti putem bilo kojeg računala i pametnog telefona. Korisnicima Android ili iOS operativnih sustava na raspolaganju je Agrivi mobilna aplikacija.

Među brojnim funkcijama koje Agrivi nudi su praćenje ključnih informacija vezanih uz proizvodne procese u poljoprivredi, upravljanje financijama i zalihama, praćenje vremenskih uvjeta, alarmi za opasnost od bolesti usjeva ili sadnica, te preko 30 naprednih analiza i izvještaja potrebnih za Ministarstvo poljoprivrede.


"Iznimno mi je drago što Agrivi postaje dio Vip cloud marketa jer smatram kako Vipnet i Agrivi dijele sličnu viziju: kreiranje sustava usluga koje poljoprivrednicima olakšavaju njihovo poslovanje i ujedno smanjuju troškove. Naša uloga u ovom smjeru također je edukacija naših korisnika i zajednice koja nas prati, budući da im kontinuirano donosimo nova znanja i primjere najboljih poljoprivrednih rješenja. Uvjeren sam da će kroz suradnju s Vipnetom navedeni proces prenošenja znanja biti uvelike olakšan i zbog toga sam jako sretan.", rekao je Matija Žulj, osnivač tvrtke Agrivi.


Uz Agrivi sustav poljoprivrednici se mogu posvetiti poboljšanju proizvodnje bez brige o vođenju papirologije jer sustav to odrađuje za njih. Agrivi omogućuje lakše optimiziranje proizvodnje primjenom najboljih poljoprivrednih praksi, štednju vremena i novca kroz potpunu kontrolu proizvodnog procesa te povećanje profita kroz povećanje kvalitete i količine prinosa.

Primjerice, Agrivi sustav sadrži bazu znanja s procesima za više od 100 voćnih, povrtnih i vinogradarskih kultura te omogućava pregled iskorištenosti pojedinih polja kako bi se poljoprivrednicima olakšalo planiranje uzgoja. Agrivi nudi i pregled stanja zaliha gnojiva, pesticida, goriva, proizvedenih kultura kao i pregled prodaje, troškova i investicija te pregled podataka o stalnim i honorarnim zaposlenicima, što je posebno iskoristivo kod OPG-a.


"Uzgoj jabuka zahtjevan je posao koji traži cjelodnevnu posvećenost. Agrivi aplikaciju koristim već drugu godinu i u tom periodu cijeli proces proizvodnje i upravljanja uzgojem za mene se uvelike pojednostavnio. Naravno da je sve poljoprivredne procese moguće pratiti pomoću olovke i papira, što sam i činio prije nego što sam počeo koristiti Agrivi aplikaciju, no Agrivi uistinu čini stvari jednostavnijima. Kroz praksu sam se uvjerio kako se uz Agrivi na jednom mjestu mogu pronaći sve informacije koje su poljoprivredniku potrebne u svakodnevnom radu.", rekao je Stjepan Dumančić, vlasnik OPG-a i branda Volim Jabuke, te korisnik usluge Agrivi.


Plaćanje je omogućeno putem Vip mobilnog računa, a svi Vipnet korisnici uz plaćanje Vipnet računom dobivaju posebnu pogodnost od 10% popusta na cijene mjesečnih naknada za sve Agrivi pakete dostupne na Vipovom Cloudmarketu: paket Agrivi Standard po cijeni od 129,38 kuna dostatan je za 3 plantaže i 3 zaposlenika te dolazi uz 3 GB prostora za pohranu, zatim paket Agrivi Professional, čija cijena iznosi 238,50 kuna, uključuje maksimalno 10 plantaža i isto toliko zaposlenih osoba te 10 GB prostora za pohranu i paket Agrivi Premium za 25 plantaža i zaposlenika te 50 GB prostora po cijeni od 641,25 kuna.

Sustav Agrivi trenutno koriste poljoprivrednici iz više od 100 zemalja u svijetu, broj korisnika raste svaki mjesec, a samo u proteklih nekoliko mjeseci zabilježen je porast broja korisnika od preko 300 posto.
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #VipNet #Telekom #Aplikacija #Agrivi #Poljoprivreda
24. veljače 2015.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb