ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
oglašavanje / marketing
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
home kontakt sitemap pretraga
zagreb u slici / galerija slika
pomozimo im
knjižnice grada zagreba
oglašavanje / advertising
oglašavajte se na ZGportalu
oglašavanje / advertising
newsletter zagreb / zagrebački e-magazin
nagradnjače
vremenska prognoza
web hosting centar `Art in Web`
oglašavanje / advertising
art in web zagreb * digital media studio
oglašavanje / advertising
poslovni imenik grada zagreba
oglašavanje / advertising
 
oglašavajte se na ZGportalu
 
GDJE SAM?
>
>
>
hewlett packard
 
novo namjensko igraće računalo nudi sveobuhvatan doživljaj kakav igrači očekuju

Hewlett Packard predstavio igraće prijenosno računalo OMEN

 
hp omen
 
U igranju performanse moraju biti uravnotežene u mnogo ključnih atributa, uključujući procesorsku snagu za brzu i tečnu izmjenu sličica, brzo učitavanje i vrhunsku grafiku. HP OMEN pogone NVIDIA GeForce GTX 860M i procesor Intel® Core™ i7 Quad Core, što jamči najbolje performanse uz zadivljujuću grafiku.

Budući da je većina igara dizajnirana za rad u u full HD načinu, HP OMEN ima dodirni zaslon dijagonale 16,5 inča i razlučivosti 1080p, optimiziran za brzu i tečnu izmjenu sličica, a 72-postotni gamut prikazuje živopisne, bogate boje na način na koji su dizajneri igara zamislili. Standardni SSD pogon od 256 GB omogućuje učitavanje igara brže 2 do 3 puta nego s klasičnih tvrdih diskova, a dodatni PCIe SSD pogon od 512 GB nudi 6 do 9 puta brže učitavanje nego s klasičnih tvrdih diskova.(2) Kupci mogu odabrati DDR3 memoriju od 8 GB ili 16 GB te GDDR5 grafičku memoriju od 4 GB.


Industrijski dizajn računala HP OMEN osmišljen je imajući u vidu igranje. Budući da je igra obično neprijatelj performansama, HP OMEN projektiran je iz temelja za upravljanje toplinom. Dvostruki ventilatori pušu hladni zrak kroz dno sustava istiskujući topli zrak kroz ispušne otvore na stražnjoj strani, čime se on drži podalje od tipkovnice i igračevih ruku. Gumene nožice na dnu omogućuju dotok hladnog zraka u otvore za dvostruke ventilatore, a onemogućuju povratak toplog zraka u računalo, pa HP OMEN ostaje hladan čak i tijekom maratonskih igraćih sesija.

Tanak 19,9 mm i težak samo 1,81 kg, HP OMEN prenosiv je i elegantan, a CNC kućišta izrađen je od čvrstog aluminija s anodiziranim crnim premazom. Prilagodljiva kromirana šarka osmišljena je za podizanje zaslona podalje od ispušnog vrućeg zraka, a vrhovi s plavim premazom podsjećaju na trkaći izgled ispušnih cijevi od titanija. Da bi se ostavio prostor za miš i dodatnu opremu s obje strane računala, svi su priključci smješteni straga. Među priključcima su onaj za napajanje, HDMI, mini DisplayPort i 4 USB 3.0 priključka te adapter za Ethernet.Optimalna funkcionalnost uz jedinstvenu prilagodbu i vizualne efekte

Kada igrate, tipkovnicu možete koristiti kao oružje ili čarobni štapić, pa je svaki element tipkovnice računala HP OMEN optimiziran za igru. Profil sile pritiska na tipke prilagođen je svježem i preciznom doživljaju, a razmak između tipki i put prstiju optimiziran je za točne i brze poteze. Tipkovnica obuhvaća i šest programibilnih funkcijskih tipki koje možete prilagoditi jedinstvenim značajkama neovisno o tome koju igru igrate, pa su čarolije, oružja i akcije potrebne za pobjedu uvijek nadohvat ruke. Potrebne tipke brzo ćete pronaći na prilagodljivoj tipkovnici s pozadinskim osvjetljenjem u sedam zona boja. Zvučnici HP OMEN Beats Audio također imaju višebojno osvjetljenje koje je moguće prilagoditi i postaviti da odgovara zvuku igara, glazbe ili filmova.

Priloženi softver HP OMEN Control olakšava dodjelu prečaca programibilnim funkcijskim tipkama, prilagodbu višezonskog osvjetljenja te isključivanje dodirne plohe ili onemogućivanje 15.6 inčnog dodirnog zaslona u skladu s potrebama igre.Dodatna oprema

Poboljšajte doživljaj pomoću igraćeg miša HP OMEN X9000, koji igračima pruža preciznost, prilagođenu kontrolu i udobnost. Uz lasersko praćenje od 8200 točaka po inču i osam razina dinamične prilagodbe osjetljivosti tijekom igre, možete prelaziti s pikselski preciznog ciljanja na munjevite manevre ne zaustavljajući akciju.

Dostupan je i igraći ruksak HP OMEN suvremenog stila koji omogućuje brz pristup računalu dizajniran za igrače u pokretu. Namjenski odjeljci za računalo, tablet, miš i tipkovnicu te kopča za igraće slušalice s mikrofonom jamče da nikad nećete propustiti nijednu sesiju.Cijene i dostupnost

HP OMEN sada se može naručiti u Republici Hrvatskoj na adresi hp.com/go/OMEN po cijeni od 13.999 kuna s PDV-om. To uključuje grafičku karticu NVIDIA GTX860M s GDDR5 memorijom od 4 GB, procesor Intel Core i7 Quad Core, DDR3 sistemsku memoriju od 16 GB i SSD pogon od 256 GB.

Dodatne mogućnosti konfiguracije koje uključuju DDR3 sistemsku memoriju od 16 GB i PCIe SSD pogon od 512 GB mogu se pronaći na web-mjestu hp.com/go/OMEN. Također, očekuje se da će igraći miš HP OMEN X9000 biti raspoloživ po cijeni od 499 kn s PDV-om, a igraći ruksak HP OMEN biti raspoloživ po cijeni od 799 kn s PDV-om.O tvrtki HP

HP stvara nove mogućnosti korisnog utjecaja tehnologije na ljude, poslovne subjekte, tijela javne uprave i društvo. Uz najširi portfelj tehnologija koji obuhvaća rješenja za ispis, osobne sustave, softver, usluge i IT infrastrukturu, HP nudi rješenja za najsloženije izazove s kojima se suočavaju korisnici u svakoj regiji svijeta.

Detaljnije informacije o tvrtki HP možete naći na adresi hp.com.
 
 
 
29. siječnja 2015.
vezano: Philips 27 inčni monitor za igre / listopad 2014.
promotivni članak
hashtag: #hewlettpackard #hpomen #laptop
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
       
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
web hosting centar Zagreb / web hosting, najam serverskog prostora, zakup i registracija internetskih domena
studio BOJA zagreb / studio za web i grafički dizajn
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
  ZGportal Zagreb
antispam   studio BOJA Zagreb / dizajn i produkcija