ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#ugostiteljstvo
 
predana je i donacija klinici za dječje bolesti zagreb u klaićevoj

McDonald`s otvorio novi restoran pokraj shopping centra City center One East

 
mcdonald`s žitnjak zagreb
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
McDonald`s, koji u Hrvatskoj posluje već 17 godina, nastavlja s ulaganjima u restorane i usluge te je otvorio novi objekt pored City Centra one East u Zagrebu. Tom prilikom predana je i donacija Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, prikupljena posljednjih tjedana humanitarnim projektom McHappy Day.

U novootvorenom McDonald`su, vrijednom 2 milijuna eura, najveće zanimanje gostiju zasigurno će izazvati mogućnost korištenja Appleovih tableta - iPada!


Svi posjetitelji zagrebačke žile kucavice - Slavonske avenije, od sada McDonald`s iskustvo objedovanja mogu doživjeti u novom prostoru uređenom atraktivnim LIM Clan dizajnom i zasladiti se u McCaféu koji odiše Ristretto stilom.

Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald`s za Hrvatsku, povodom otvorenja istaknuo je: "Unaprjeđenje ponude osluškivanjem okruženja temelj je našeg rasta i razvoja poslovanja. Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu. McDonald's Žitnjak prvi je naš restoran u kojem smo primijenili koncept novog dizajna i nadam se da će biti mjesto mnogih sretnih okupljanja."


Otvorenju novog McDonald`sa prisustvovali su i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je pozdravio nova ulaganja i radna mjesta, i Đuro Gavrilović koji je izrazio zadovoljstvo jačanjem pozicije Globalne hrane d.o.o.

"Izrazito sam zadovoljan daljnjim razvojem McDonald'sa u Hrvatskoj i otvaranjem ovog 21. restorana", rekao je Đuro Gavrilović, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o.


McDonald`s inspiriran škotskim tartanima donosi potpuno novi karirani izgled koji krasi zidove restorana, ostajući vjeran prepoznatljivim osnovnim obrisima. Novi restoran na Žitnjaku prvi je McDonald`s u Hrvatskoj uređen u ovom atraktivnom stilu koji će biti posebno zanimljiv mladima i djeci.

Oživljeni prostor McDonald`sa od sada nudi i potpuno novu uslugu - besplatno korištenje iPada, u skladu s potrebama sve većeg broja korisnika u Hrvatskoj. Uz besplatan bežični Internet, korisnicima je na raspolaganju i popularni rođendanski prostor, vanjsko igralište za najmlađe te nezaobilazni McDrive, prvi nakon više od deset godina u Zagrebu.



Donacija Klinici za dječje bolesti Zagreb

Jedno od temeljnih načela ovog najvećeg svjetskog branda je odgovornost prema zajednici u kojoj McDonald`s posluje, što uključuje vraćanje dijela dobiti u društveno vrijedne svrhe i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima.

Tako se McDonald`s Hrvatska uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i nekoliko poznatih hrvatskih sportaša priključio globalnoj inicijativi brenda organizacijom McHappy Day projekta u Hrvatskoj s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.


Od prodaje McMenua u radoblju od 11. do 20. studenog prikupljeno je 75 tisuća kuna kojima će se financirati kupnja kombiniranog uređaja za fizikalnu terapiju - BTL-5820 L (dvokanalna elektroterapija i laser), te opreme koja bi se koristila u bolničkim hodnicima, čekaonicama, igraonicama, odjelu onkologije i prostoru Vrtića u KDBZ u svrhu pružanja zanimljivog sadržaja djeci u bolnici i omogućavanja ugodnijeg boravka.

"Uvijek mi je drago kada se prepoznaju potrebe djece u našoj bolnici i kada postoji volja da im se olakša svakodnevni boravak tijekom liječenja. Zahvalni smo McDonald`su Hrvatska na velikoj donaciji uređaja koji nam je prijeko potreban, ali i na igračkama koje djeci u tim teškim trenucima izmame osmijeh na lice", rekla je prilikom uručivanja donacije dr. Neda Striber, zamjenica ravnatelja i voditeljica Tima za humanizaciju Klinike za dječje bolnice Zagreb.



O tvrtci Globalna hrana d.o.o.

Tvrtka Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald`s za područje Republike Hrvatske. Prvi McDonald`s u Hrvatskoj otvoren je u veljači 1996. godine u samom centru Zagreba u Jurišićevoj ulici. Danas se McDonald`s Hrvatska nalazi već na 21 lokacija te broji devet McCaféa.

McDonald`s kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja, iz godine u godinu otvaraju se nova radna mjesta i unaprjeđuje ponuda kako bi se gostima uvijek pružilo samo najbolje.
 
 
 
mcdonald`s žitnjak zagreb
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz american shop
promotivni članak
hashtag: #McDonalds #Restoran #CityCenterOne #SlavonskaAvenija #BrzaPrehrana #Ugosititeljstvo
13. prosinca 2013.
 
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb