ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#konferencija
 

IT industrija maltretira cijeli svijet!

 
b4cloud / business for doud
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
Imate najbolji proizvod i pružate najkvalitetniju uslugu, ali konkurencija i dalje posluje bolje od vas? Ne znate kako smanjiti troškove, a nerviraju vas česti noviteti koje IT industrija nameće? Svi oko vas odjednom pričaju o aplikacijama i online poslovnim alatima? Možda je upravo u tome rješenje vaših problema! Dođite 17. listopada 2013. godine u zagrebačkom Hypo centru na međunarodni događaj B4CLOUD i saznajte kako IT maltretira cijeli svijet!

Tehnologija pojednostavljuje i ubrzava obavljanje raznih zadataka, ali količina posla i stresa konstantno raste. Dostupnost informacija 0-24 zvuči odlično, no ima li smisla? Ako je radno vrijeme od 8 do 16 sati, postoji li potreba za informacijama van radnog vremena? U današnje vrijeme globalnog online poslovanja, svakako!


"Milijuni poduzeća koriste online poslovanje za smanjenje troškova, bolju internu organizaciju i lakšu komunikaciju s kupcima i partnerima, a to je na današnjem tržištu često ključ uspjeha", rekao je Igor Vuksanović, začetnik online računovodstva u Hrvatskoj.

Ne namjeravate uskoro u mirovinu? Želite biti tržišni lideri? Prihvatite nove tehnologije prije vaše konkurencije! Kako? Saznajte 17. listopada na velikoj međunarodnoj konferenciji B4CLOUD, koja će više od 300 sudionika ugostiti u najvećoj dvorani Hypo centra u Zagrebu.



Besplatni online seminari za sve sudionike!

Poduzetnik godine i Predsjednik Uprave IN2, najveće hrvatske softverske kompanije Ante Mandić, danski lider Jon Froda i nizozemski majstor prodaje Jeroen Buijs su troje od 13 predavača konferencije koji će svoja iskustva podijeliti na B4CLOUD konferenciji.

Ali to nije sve, unutar 3 tjedna od konferencije održat će se više od 15 BESPLATNIH online seminara (webinara) za sve sudionike. Sudionici će moći odabrati neograničen broj webinara putem online obrasca koji se otvara na dan konferencije 17. listopada.



Iskoristite povoljne kotizacije!

U tijeku je specijalna ponuda cijena kotizacija za vrijeme rane prijave s popustom koji vrijedi za sve. Prijavite se već danas kako ne biste ostali bez svog mjesta na konferenciji.

Studentska kotizacija iznosi samo 100 kuna za vrijeme cijelog prijavnog roka.



Tko stoji iza B4CLOUD konferencije?


B4CLOUD ne bi uspjela bez glavnog organizatora CPP, zatim podrške telekomunikacijskog diva - T-Hrvatski Telekom i globalnog IT inovatora - IBM Hrvatska.

Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Index.hr, Tportal.hr, Net.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, ICTBusiness.info, MojBiz.com, eMedjimurje.hr, Hrvatska na dlanu, ZGportal Zagreb, CroPC i časopis VIDI te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.


Službeni automobil konferencije osiguravaju Automobili Škojo (Mercedes). Podršku događaju daje računovodstveni ured TENA BE, a za vizualni doživljaj konferencije zadužena je tvrtka Hyperactive.

Prijatelji konferencije PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju konferencije i vrijedne nagrade hotela Valamar, a za smještaj predavača i sudionika pobrinuo se Esplanade Zagreb Hotel.
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #B4Cloud #PoslovnaKonferencija #HypoCentar #ITIndustrija #Konferencija #AnteMandic #IN2
30. rujna 2013.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb