ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
RECRO net
 
vodeća ICT tvrtka u području umrežavanja, sigurnosnih i integracijskih rješenja

Recro-NET novi SAP partner za SAP BusinessObjects

 
Recro-NET novi SAP partner za SAP BusinessObjects
 
Tvrtka RECRO-NET postala je SAP-ov partner za područje SAP BusinessObjects rješenja. Ugovor je od strane RECRO-NETA potpisao predsjednik Uprave Tomislav Hrisoho, dok je od strane SAP-a ugovor potpisao direktor Igor Dropulić. Potpisanim ugovorom tvrtka RECRO-NET stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja SAP BusinessObjects rješenja. Prvi javni stručni nastup sadržaja partnerstva i potencijala tvrtke RECRO-NET očekuje se na SAP BusinessObjects konferenciji u travnju ove godine.

Postignuti partnerski odnos korisnicima će omogućiti iskorištavanje potencijala SAP-ovih poslovnih rješenja na području poslovne inteligencije i iskustva vodeće hrvatske ICT tvrtke s ciljem postizanja još boljih poslovnih rezultata. Predviđenim strateškim planom potpisnika ugovora korisnicima će se kroz inovativna poslovna rješenja omogućiti optimizacija i ubrzavanje poslovnih procesa te povećanje broja poslovnih prilika uz učinkovitiju uporabu internih resursa. Svoj prvi zajednički nastup tvrtke će imati tijekom konferencije SAP BusinessObjects Aurora koja će se održati 13. travnja 2011. godine u zagrebačkom restoranu Lido.

Recro-NET ZagrebRECRO-NET je vodeća ICT tvrtka u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka nudi usluge savjetovanja, razvoja rješenja, projektiranja i izvođenja, održavanja i unapređivanja sofisticiranih ICT sustava s naglaskom na kvalitetan i dugoročni odnos s korisnicima kao podlogom za obostrani razvoj. RECRO-NET je osnovan 2001. godine s ciljem i vizijom da na tom području postane prvi izbor korisnika u Hrvatskoj i regiji. Kroz svojih 10 godina rada obilježio ih je stabilan rast, inovativnost i visoka razina stručnosti i motiviranosti zaposlenika. Potpisivanjem partnerskog ugovora sa SAP-om RECRO-NET namjerava osnažiti svoju tržišnu poziciju stvaranjem nove dimenzije poslovanja čiji je primarni cilj postojećim i potencijalnim korisnicima pružiti cjelovitiji pogled na njihovo poslovanje i tržište.

`Prikupljanje podataka te stvaranje i tumačenje informacija su oduvijek bile kritične aktivnosti procesa odlučivanja. Kako se s vremenom težište s područja prikupljanja rijetkih podataka prebacilo na područje izvlačenja korisne informacije iz velike količine dostupnih podataka, BI proces smatramo jednim od ključnih poslovnih procesa koji utječu na uspjeh tvrtke. Iz toga razloga partnerstvo sa SAP-om smatramo evolucijskim korakom u poslovanju RECRO-NETA` rekao je Tomislav Hrisoho, predsjednik Uprave RECRO-NET-a.

SAP BusinessObjects osigurava korisnicima snažan prinos poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih događaja. Kako se alati i aplikacije BusinessObjectsa mogu povezati na bilo koji sustav, odnosno izvor podataka, rješenja su relativno jednostavna za implementaciju, a osobito uporabu. Rješenja su dizajnirana na način koji tvrtkama omogućuje da podignu kvalitetu procesa odlučivanja, povećaju vrijednosti za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Činjenica je kako SAP ima odličan izvještajni sustav, SAP Business Warehouse (SAP BW), dok je kroz portfelj BusinessObjects rješenja donio potpuno novu dimenziju, prilagođenu poslovnim korisnicima od kojih se ne očekuje napredno poznavanje ICT tehnologije. Portfelj rješenja SAP BusinessObjectsa pokazao se odgovarajućim za suvremene trendove, pri čemu će tvrtka RECRO-NET kao partner za njegovu implementaciju imati snažnu ulogu u provedbi poslovnih predviđanja.

`Procjenjujemo da je hrvatsko BI tržište još uvijek u ‘infrastrukturnoj’ fazi koju karakterizira sporadična primjena BI alata na razini pojedinih organizacijskih cjelina tvrtki korisnika pa u tom smislu tržišni prostor svakako postoji. Uvođenjem BI rješenja u svoju ponudu RECRO-NET želi svojim korisnicima pomoći pri implementaciji sustavnog BI procesa na razini cijele tvrtke u cilju poduzimanja koordiniranih akcija usmjerenih postizanju strateških poslovnih ciljeva.`, zaključuje Hrisoho.



O tvrtci Recro NET

Tvrtka Recro-NET nastala je u Zagrebu 2001. godine izdvojivši se kao samostalna tvrtka iz tvrtke RECRO d.d. Danas je RECRO-NET jedan od vodećih sistem integratora u Hrvatskoj. Ključno poslovanje RECRO-NET-a je projektiranje, implementacija i održavanje sofisticiranih mrežnih rješenja, IT savjetovanje, razvoj, implementacija i izrada klijentu prilagođenih poslovnih rješenja te edukacija na području mrežnih usluga.
 
• vezano: .. / ..
 
 
6. travnja 2011. / sponzorirani članak
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb